Ποιες είναι οι αλλαγές του Volvo XC40 facelift


Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεση μας, μας αποκαλύπτουν τις μικρές αλλαγές που έχουν γίνει στο ανανεωμένο Volvo XC40. Που εντοπίζονται αυτές.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 8/2/2022

Η ώρα της αισθητικής ανανέωσης ήρθε για το πολύ επιτυχημένο εμπορικά Volvo XC40 και η σουηδική εταιρεία φαίνεται πως προχώρησε σε αρκετά μικρές και διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις, κρίνοντας πως το συνολικό design του XC40 δεν χρειαζόταν πολλές διαφοροποιήσεις για να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική του πορεία.

Η αλήθεια είναι πως αν κοιτάξουμε τον διαμορφωτή μοντέλων της Volvo (βλέπε configurator), μπορούμε σε ορισμένες χώρες να δούμε ήδη το ανανεωμένο Volvo XC40 στο site της εταιρείας, αλλά εμείς σκεφτήκαμε ότι μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι κατάσκοποι μας πριν από λίγες ημέρες.

Όπως μπορούμε να δούμε, ο εμπρός προφυλακτήρας του XC40 θα έχει μερικές μικρές τροποποιήσεις, αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι το σχήμα των εμπρός φώτων με τις νέες φωτεινές υπογραφές των φώτων ημέρας. Μικρές αλλαγές υπάρχουν επίσης και στα πίσω φώτα. Αν προσθέσουμε και τα νέα σχέδια των τροχών, το μενού του λίφτινγκ είναι έτοιμο.

Το επίσημο ντεμπούτο του ανανεωμένου Volvo XC40 θα γίνει άμεσα στις περισσότερες αγορές.