Ποιο είναι το επόμενο RS που ετοιμάζει η Audi;


Εντοπίσαμε αυτό το πολύ δυνατό Audi A4 Avant σε διαδικασία δοκιμών μαζί με ένα Audi RS6 που μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα ένα πρώιμο RS4.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 17/7/2022

Φυσικά δεν έχουμε παρά να μαντέψουμε, αλλά τόσο ο ήχος που κάνει όσο και το γεγονός ότι έχει μερικά αυτοκόλλητα PHEV θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι αυτό είναι ένα πρώιμο πρωτότυπο για το κορυφαίο μοντέλο RS4. Και χωρίς άλλα ορατά σημάδια για ένα μοντέλο RS, πιστεύουμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι απλώς ένα πρώιμο σύστημα μετάδοσης κίνησης προκειμένου να γίνουν οι πρώτες δοκιμές ψύξης.

Οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι το υψηλής απόδοσης RS4 θα είναι επίσης ηλεκτροκίνητο και με τη χρήση ενός plug-in υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης θα μπορούσε να αποδίδει 500 ίππους τουλάχιστον. Μια δύναμη που χρειάζεται η Audi για να συμβαδίσει με την BMW M3 και την, εξίσου δυνατή (και) PHEV, Mercedes AMG C63. Αλλά θυμηθείτε, η AMG C63 θα έχει 660 ίππους.

Πήραμε επίσης μια αρκετά καλή και καθαρή εικόνα του εσωτερικού από ένα διαφορετικό πρωτότυπο Audi A4 που εμφανίζει και τις δύο οθόνες για πρώτη φορά. Δυστυχώς, πρέπει επίσης να παρατηρήσουμε ότι ο επιλογέας ταχυτήτων θα είναι ένας διακόπτης ταχυτήτων στη νέα γενιά του Audi A4 ενώ διακρίνεται και νέο τιμόνι.

Μια θύρα φορτιστή δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά φαίνεται ότι θα μπορούσε να κρυφτεί κάτω από το καμουφλάζ στο αριστερό πίσω φτερό. Κοιτάξτε προσεκτικά και μπορείτε να δείτε πώς μοιάζει με το σχήμα της θύρας του φορτιστή.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν είμαστε πραγματικά βέβαιοι ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο RS4, αλλά ο ήχος που έκανε δείχνει ότι αυτό είναι κάτι άλλο από το κανονικό A4 που έχουμε δει στο παρελθόν.