Συνεχίζεται η εξέλιξη της επόμενης BMW X1!


Η BMW συνεχίζει ακάθεκτη την εξέλιξη της επόμενης γενιάς της Χ1 και εμείς εξασφαλίσαμε μερικές νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου. 

  • PHOTOS: CARPIX
  • 5/8/2021

Έχουμε στη διάθεσή μας μερικές νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν την επόμενη γενιά BMW X1 να συνεχίζει την εξέλιξη της και αυτή τη φορά τα δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν τοποθετημένα τα φώτα παραγωγής.

Τα LED DRL όπως μπορούμε να διακρίνουμε κάτω από το καμουφλάζ μοιάζουν αρκετά με την εμφάνιση που έχουμε δει στα πρωτότυπα για την ανανεωμένη BMW Σειρά 3.

Το ντεμπούτο της νέας Χ1 προγραμματίζεται να γίνει στο τέλος του 2022 και το νέο μικρό SUV των Βαυαρών με τον εσωτερικό κωδικό U11 θα έρθει αυτή τη φορά σε 3 εκδόσεις. Φυσικά θα υπάρξουν εκδόσεις με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, καθώς και plug-in υβριδικές επιλογές, αλλά για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο που πιθανότατα θα ονομάζεται iX1.

Οι φωτογραφίες που βλέπουμε εδώ μας δείχνουν την έκδοση με κινητήρες καύσης, καθώς δεν διακρίνονται τα συνήθη αυτοκόλλητα με το σήμα PHEV ή το EV.

Τέλος, μπορούμε να δούμε ότι τα νεφρά στη μάσκα παραμένουν σε φυσιολογικό σχήμα και μέγεθος. Φαίνεται ότι η BMW χρησιμοποίησε τη Σειρά 4 σαν ένα «πείραμα» για να δει την ανταπόκριση του κοινού στα μεγάλα νεφρά και προς το παρόν τουλάχιστον, τα άλλα μοντέλα της μάρκας δεν θα ακολουθήσουν το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο. Οι νέου τύπου σχεδίαση των χειρολαβών όμως, που γνωρίζουμε από το BMW i4, φαίνεται βρίσκει το δρόμο της και στα υπόλοιπα νέα μοντέλα της BMW.