Τα πρώτα πρωτότυπα της ανανεωμένης Porsche Cayenne!


Η τρέχουσα γενιά Porsche Cayenne δεν έχει πολύ καιρό στην παραγωγή, αφού έκανε το ντεμπούτο της στη Φρανκφούρτη το 2017, αλλά ήδη η Porsche ετοιμάζει το ανανεωμένο μοντέλο.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 26/10/2021

Έχουμε εξασφαλίσει τις πρώτες κατασκοπευτκές φωτογραφίες από ένα πρωτότυπο της ανανεωμένης Cayenne που εντοπίστηκε για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Nurburgring, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τραβήξουμε μερικές νέες φωτογραφίες.

Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, η πρώτη αλλαγή που τράβηξε τα βλέμματα είναι τα νέα και πιο λεπτά φώτα. Το καμουφλάζ τοποθετήθηκε βέβαια πολύ έξυπνα για να κρύψει τα νέα εμπρός φώτα και να τα κάνει να μοιάζουν με την τρέχουσα έκδοση.

Μπορούμε επίσης να δούμε τον νέο μπροστινό προφυλακτήρα, επίσης με αρκετό καμουφλάζ, αλλά η νέα σχεδίαση φαίνεται ξεκάθαρα. Το καπό του κινητήρα μας φαίνεται επίσης πιο σμιλεμένο.

Αυτό το πρωτότυπο εξακολουθεί να έχει τα πρωτότυπα φώτα στο πίσω μέρος και όπως μπορούμε να δούμε η πινακίδα κυκλοφορίας μετακινείται προς τα κάτω, από την πίσω πόρτα στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Οι φωτογραφίες μας δείχνουν επίσης μερικές από τις αλλαγές που έγιναν και στο εσωτερικό. Η κεντρική κονσόλα θα αποκτήσει νέο σχέδιο και ο επιλογέας ταχυτήτων θα αποκτήσει ένα παρόμοιο σχέδιο με αυτό που θα βρούμε στην 911/992.

Ένα από τα πρωτότυπα που εντοπίσαμε διαθέτει το νέο ταμπλό με τα πλήρως ψηφιακά όργανα, δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον αναλογικό ταχύμετρο στη μέση, και επίσης μια νέα οθόνη για το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και infotainment.

Προς το παρόν δεν έχουμε καμία πληροφορία για πιθανές αλλαγές στα κινητήρια σύνολα.

Πέρα από την κανονική Porsche Cayenne, τις ίδιες αλλαγές θα λάβει και η έκδοση Coupe.