Τελευταίες δοκιμές εξέλιξης για τη νέα Mercedes-AMG GLC63


Καθώς η νέα Mercedes GLC είναι πλέον προ των πυλών, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εκδόσεις AMG αποκαλύπτονται, όπως ακριβώς μπορούμε να δούμε σε αυτό το πρωτότυπο της GLC63.

  • 4/7/2022

Η μάσκα Panamericana είναι πλέον πλήρως ορατή, το φαρδύτερο μετατρόχιο, οι μεγάλοι τροχοί και τα φρένα, τα φαρδιά μαρσπιέ και φυσικά οι τετράγωνοι σωλήνες εξάτμισης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα μοντέλα AMG 63. Το καμουφλάζ στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα δεν κρύβει τίποτα για να είμαστε ειλικρινείς αφού η σχεδίαση των εισαγωγών αέρα είναι πλήρως ορατή. Μπορούμε επίσης να δούμε μια μικρή αεροτομή κάτω από το εναπομείναν καμουφλάζ.

Αυτό που πραγματικά δεν έχουμε συνηθίσει με τα μοντέλα AMG63 είναι το γεγονός ότι θα υπάρχει ένας τετρακύλινδρος κινητήρας που θα τροφοδοτεί το ηλεκτρικό SUV όπως ακριβώς θα τροφοδοτεί το C63. Επίσης δεν έχουμε συνηθίσει να ακούγεται… τίποτα όταν το αυτοκίνητο περνάει με χαμηλή ταχύτητα. Για εμάς ένα AMG 63, ανεξαρτήτως μοντέλου, θα έπρεπε να έχει έναν βαθύ τρομαχτικό ήχο V8. Δεδομένου ότι η C Class και η GLC μοιράζονται την πλατφόρμα, θα μοιράζονται επίσης τις επιλογές κινητήρα και δεδομένου ότι η Mercedes AMG ήδη αποκάλυψε ότι το επερχόμενο C63 θα κινείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα και αυτό ισχύει και για το GLC63.

Η ισχύς προέρχεται από μια έκδοση του τετρακύλινδρου κινητήρα 2,0 λίτρων (M139) που χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία για να μεγιστοποιήσει την ισχύ του. Η συνολική παραγωγή του συστήματος; Η Mercedes-AMG αναφέρει μια συνδυασμένη ισχύ για την τετρακύλινδρη διάταξη των 670 ίππων, ένα άλμα 168 ίππων πάνω από τον διπλό υπερτροφοδοτούμενο V8 της απερχόμενης AMG C63 S. Και όπως και με το C63, υπάρχει μια θύρα φορτιστή στο αριστερό πίσω φτερό σε αυτό το GLC63. Πότε λοιπόν θα βγει η Mercedes AMG GLC63 στις εκθέσεις; Λοιπόν, μην περιμένετε κανένα ντεμπούτο μέχρι τα τέλη του 2022, όταν θα φτάσει ως μοντέλο το 2023.