Το επερχόμενο Mitsubishi L200 αγριεύει!


Σας είχαμε δείξει αρχές του 2022 το πρωτότυπο του επόμενης γενιάς Mitsubishi L200 το οποίο συνεχίζει να εξελίσσεται. Αυτό το πρωτότυπο φαίνεται να είναι αυτοκίνητο υψηλότερων προδιαγραφών λόγω των μεγαλύτερων θόλων των τροχών και των πλαϊνών μαρσπιέ. 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 28/8/2022
Σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο, το νέο L200 έχει μεγαλώσει με μεγαλύτερο μεταξόνιο και φαρδύτερο μετατρόχιο προκειμένου να προσφέρει περισσότερο χώρο τόσο στην καμπίνα όσο και στον χώρο φόρτωσης.
Το μεγαλύτερο αποτύπωμα δεν θα φέρει περισσότερο χώρο, αλλά θα δώσει επίσης στο L200 καλύτερο χειρισμό. Μπροστά μπορούμε επίσης να δούμε μια μεγάλη μάσκα που πλαισιώνεται από νέα φωτιστικά σώματα στις δύο άκρες.
 
Παρατηρούμε επίσης ένα μεγαλύτερο πίσω παράθυρο, για καλύτερη θέα. Αναμένετε μια σειρά κινητήρων με πιθανές plug-in υβριδικές επιλογές όταν έρθει η ώρα για ένα ντεμπούτο στα τέλη του 2023. Αυτή η επόμενη γενιά L200 θα αποτελέσει επίσης τη βάση για την επόμενη γενιά Nissan Navarra μετά την πρόσφατη κοινοπραξία μεταξύ των δύο ιαπωνικών κατασκευαστών αυτοκινήτων.