Το Land Rover Defender 130 στον πάγο!


Έχουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες από το Land Rover Defender 130 κατά τη διάρκεια δοκιμών κρύου καιρού στη Σουηδία πριν από το αναμενόμενο ντεμπούτο του αργότερα φέτος.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 11/4/2022

Παραδοσιακά, οι αριθμοί στην ονομασία του Land Rover Defender αναφέρονταν στο μεταξόνιο του εκτός δρόμου SUV σε ίντσες. Πλέον αυτό δεν είναι απόλυτο και σε αυτή την περίπτωση το νέας γενιάς Defender 130 θα έχει το ίδιο μεταξόνιο με το Defender 110.

Αλλά και το σύγχρονο Defender 110 έχει στην πραγματικότητα μεταξόνιο 119 ιντσών. Επομένως ποιες θα είναι οι αλλαγές; Στην περίπτωση του Defender 130, μόνο ο πίσω πρόβολος θα είναι μεγαλύτερος για να δημιουργήσει λίγο περισσότερο χώρο για δύο έως τρεις επιπλέον θέσεις, κάτι που σημαίνει την ύπαρξη τρίτης σειράς καθισμάτων. Εκτός αυτού, το υπόλοιπο εσωτερικό θα είναι πανομοιότυπο με αυτό από τα υπόλοιπα σύγχρονα Defender.

Αναμένεται δε, ότι το Defender 130 θα είναι διαθέσιμο με τις περισσότερες επιλογές κινητήρων που υπάρχουν για το Defender 90 και το Defender 110, όταν θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του τρέχοντος έτους.