Υποδεχτείτε την νέα BMW M3 Touring Competition!


Η επερχόμενη BMW M3 Touring Competition πιάστηκε για μία ακόμα φορά να κάνει δοκιμές στην Σουηδία και οι φωτογράφοι μας δεν έχασαν την ευκαιρία να την απαθανατίσουν.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 27/1/2022

Οι φίλοι της BMW ζητούσαν μία M3 Touring εδώ και πολύ καιρό και η βαυαρική εταιρεία δεν θα τους απογοητεύσει. Η νέα πιο πρακτική Μ3 Touring στο station wagon αμάξωμα της κάνει ήδη δοκιμές στη χειμωνιάτικη Σουηδία και εδώ βλέπουμε την κορυφαία και ισχυρότερη M3 Touring Competition.

Όπως και τα άλλα πρωτότυπα της M3 Touring που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, και αυτό καλύπτεται από αρκετό καμουφλάζ, αλλά και πάλι μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα για την εμφάνιση του. Οι πολύ λεπτές πολυάκτινες ζάντες μαζί με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων που κρύβονται από πίσω είναι τα δύο στοιχεία που κλέβουν την πρώτη ματιά του παρατηρητή. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουμε τις τετραπλές απολήξεις τις εξάτμισης και τα πίσω φώτα με το ορθογώνιο σχήμα. 

Η εικόνα από το εσωτερικό, ακόμα και με το ταμπλό καλυμμένο, αποκαλύπτει την υιοθέτηση του ίδιου layout για το ταμπλό και τις οθόνες με την πλήρως ηλεκτρική νέα i4 με την ύπαρξη του ενημερωμένου συστήματος ψυχαγωγίας iDrive8. Το μοτίβο της ενιαίας διάταξης των οθονών απέχει από το κλασικό στιλ στα εσωτερικά της BMW που συναντάμε και στις τρέχουσες γενιές των Σειρών 3 και 4. Οι τελευταίες λέγεται ότι θα λάβουν την ίδια διάταξη με αυτή της i4 στο επικείμενο facelift που αναμένεται.

Η κορυφαία και πιο ισχυρή Competition έκδοση της M3 Touring θα φορέσει τον 3λιτρο 6κύλινδρο με τα διπλά τούρμπο και απόδοση 503 ίππων με τη δύναμη να περνά σε όλους τους τροχούς, μέσω του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Η εξέλιξη της συγκεκριμένης κορυφαίας έκδοσης της M3 Touring ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, αφού έχουμε και την Competition έκδοση της κανονικής M3.