Αυτός ο οδηγός είναι στο cover του νέου EA SPORTS WRC για PS5 (videos)


Το πρώτο video game της Ε.Α. που θα βασίζεται στο WRC ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και ήδη γνωρίζουμε τον οδηγό που θα κοσμεί το cover για το PlayStation 5.

  • 5/9/2023

Λίγα 24ωρα πριν από την εκκίνηση του εθνικού μας αγώνα, του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο πρωταθλητής Kalle Rovanpera αποκάλυψε μέσα από τα προσωπικά του social media ότι αυτός και το Toyota Yaris RALLY1 θα είναι στο εξώφυλλο του νέου EA SPORT WRC για PS5.

Στο video o 22χρονος οδηγεί ένα Toyota GR Yaris παραγωγής και αφηγείται στον φακό την ιστορία του. Μιλάει για το πώς ξεκίνησε το πάθος του για το ράλλυ, αποκαλύπτει την αγαπημένη του ημέρα των αγώνων ενώ αναφέρεται και στο πάθος του για το drifting.

Λίγο πριν το κλείσιμο του video o Rovanpera εμφανίζεται να κρατάει το νέο video game για PS5, με το πρώτο τρέιλερ να ανεβαίνει σήμερα και μπορείτε να το δείτε στην πρεμιέρα του στο παρακάτω video (18.00 ώρα Ελλάδας). Σημειώνεται ότι τα covers για PC και Xbox δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα από την E.A..

Το νέο rally video game είναι ο πρώτος τίτλος που έχει επίσημη άδεια τόσο από την E.A. όσο και από την Codemasters. Τα δικαιώματα κατείχε προηγουμένως η Nacon και την ανάπτυξη αναλάμβανε η KT Racing.

Έτσι οι gamers περιμένουν με ανυπομονησία να δουν το αποτέλεσμα της δουλειάς της Codemasters αφού το studio έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικούς τίτλους, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη σειρά DiRT Rally.

H Codemasters απέκτησε τα δικαιώματα του WRC το 2020 και η συμφωνία προβλέπει το λανσάρισμα ενός τίτλου κάθε έτος, με αφετηρία το 2023.

Συντονιστείτε και δείτε την παγκόσμια πρεμιέρα του EA SPORT WRC...