Επίσημο: Ο Loeb επιστρέφει στην M-Sport για το 2022 (Video)


Οι φήμες που ήθελαν τον εννιάκις πρωταθλητή Sebastien Loeb να επιστρέφει για να οδηγήσει για την Αγγλική ομάδα επαληθεύτηκαν. Ο Γάλλος θα τρέχει το 2022 με την M-Sport, μαζί με τον Adrien Fourmaux.

  • 21/12/2021

H M-Sport Ford ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Sebastien Loeb ενόψει του Ράλλυ Μόντε Κάρλο (20 έως 23/1), καθώς και με τον Adrien Fourmaux για το πλήρες πρόγραμμα του WRC για το 2022.

Οι δύο Γάλλοι οδηγοί θα πλαισιώσουν τους δύο Βρετανούς στην αγγλική ομάδα οδηγώντας το νέο υβριδικό Ford Puma Rally1.

Ο 47χρονος Γάλλος και εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής επαλήθευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ένας από τους επίσημους οδηγούς της M-Sport για τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση της M-Sport συνοδεύεται από φωτογραφίες και video που βλέπουμε παρακάτω και δείχνουν τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να οδηγεί το Ford Puma Rally1.

Για το 2022 όμως, ο Sebastien Loeb θα οδηγήσει το νέο υβριδικό Ford Puma Rally1 στις ειδικές διαδρομές του WRC χωρίς την παρουσία του Daniel Elena στο δεξί μπάκετ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Η νέα του συνοδηγός θα είναι η Isabelle Galmiche.

Βέβαια, το πρόγραμμα του πολύπειρου Παγκόσμιου Πρωταθλητή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί πλήρως από την M-Sport ενώ ξέρουμε ότι θα ξεκινήσει από το Μόντε Κάρλο.

Τα άλλα τρία υβριδικά Ford Puma Rally1 θα οδηγούν οι Craig Breen, Gus Greensmith και Adrien Fourmaux για ολόκληρη τη σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WRC 2022.