Με τον Esapekka Lappi η Toyota στο Ράλι Σαρδηνίας


Ο Esapekka Lappi θα οδηγήσει στο Ράλι Σαρδηνίας για λογαριασμό της Toyota, όσο ο Sebastien Ogier διαμορφώνει το αγωνιστικό του πρόγραμμα με την ομάδα.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 12/5/2022

Ο Sebastien Ogier διανύει ένα πρόγραμμα μερικών συμμετοχών με την Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, καθώς παράλληλα αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.

Οι υποχρεώσεις του στις επίσημες δοκιμές για τον 24ωρο αγώνα του Le Mans τον κρατούν μακριά από το Ράλι Σαρδηνίας, στο οποίο θα συμμετάσχει με το GR Yaris Rally1 ο Esapekka Lappi.

Το επιβεβαίωσε κι ο ίδιος με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο Motorsport:

«Αυτή τη στιγμή, το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την Πορτογαλία δεν θα μπορώ να τρέξω, γιατί συμπίπτει με υποχρεώσεις μου στο Le Mans.

«Την Κυριακή του Ράλι Σαρδηνίας πρέπει να βρίσκομαι στο Le Mans για την υποχρεωτική μέρα δοκιμών. Μετά από αυτόν τον αγώνα, όμως, θα συζητήσουμε με την ομάδα.

«Στόχος είναι να κάνω πέντε ράλι φέτος, και σίγουρα αυτό θα θελήσουμε να κάνουμε, αν και θέλω να μείνει σχετικά ανοιχτό το πρόγραμμα για μένα, ώστε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα και να δούμε ποιο ράλι θα κάνω εγώ κι ο Esapekka.»