Με τον κινητήρα του 2022 η Hyundai στο Ράλι Εσθονίας


Η Hyundai θα κάνει το ντεμπούτο του νέου της κινητήρα για το 2022 στο προσεχές Ράλι Εσθονίας, με στόχο την αύξηση της απόδοσής της.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 10/7/2021

Η Hyundai προχωρά σε μία σημαντική αλλαγή στο i20 Coupe WRC, εισάγοντας τον νέο της κινητήρα στο Ράλι Εσθονίας, στις 15-18 Ιουλίου.

Το νέο μοτέρ, που έχει ομολογκαριστεί από την 1η Ιουλίου, θα κάνει τελευταίο το ντεμπούτο στο WRC, καθώς M-Sport και Toyota έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τους νέους κινητήρες τους μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Και με δεδομένο ότι το ράλι στη χώρα της βαλτικής είναι αρκετά γρήγορο και απαιτεί καλή τελική ταχύτητα, η Hyundai, κι ο επικεφαλής της Andrea Adamo, έκριναν πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να βγάλουν αυτό το νέο «όπλο» από τη φαρέτρα τους.

«Θα είναι πιο γρήγορο [το αυτοκίνητο] σε σχέση με πέρυσι,» δήλωσε ο Ιταλός μάνατζερ στο DirtFish.com. «Θα έχουμε πρόσφατα ομολογκαρισμένα μέρη, και είμαι βέβαιος πως οι άνθρωποί μου έχουν κάνει καλή δουλειά με αυτά. Δεν έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία, μόνο με την ταχύτητα, και πιστεύω πως θα βοηθήσουν.»