Μπάχαλο με το πρόγραμμα του WRC


Η ακύρωση του Ράλι Φινλανδίας δεν θα είναι η τελευταία για φέτος, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η οριστική μη διεξαγωγή του αγώνα στη Νέα Ζηλανδία.

  • 3/6/2020

Δυστυχώς τα πράγματα όσον αφορά στη διεξαγωγή των εναπομεινάντων αγώνων του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, μόνον αισιόδοξα δεν είναι. Η ακύρωση της Φινλανδίας, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες, ήταν απλά ακόμα ένα επεισόδιο σε ένα σήριαλ που δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η Νέα Ζηλανδία είναι αυτή που ακολουθεί, καθώς ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθεί κι επίσημα η μη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα.

Παράλληλα, όσο περνούν οι ημέρες, λιγοστεύουν οι πιθανότητες να διεξαχθεί το Ράλι Ιαπωνίας, μολονότι επιθυμία της Toyota είναι να γίνει κανονικά ο «εντός έδρας» αγώνας της.

Ως εκ τούτου, όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα φινάλε σεζόν με τρεις αγώνες σε Τουρκία (24-27/9), Γερμανία (15-18/10) και Ουαλία (29/10-1/11). Αν και για την Τουρκία υπάρχουν ακόμα σοβαρές επιφυλάξεις, οι οποίες θα πρέπει να ξεπεραστούν πριν ταξιδέψει το «καραβάνι» του WRC στη Μαρμαρίδα.