Ο James Fulton αντικαταστάτης του Paul Nagle


Μετά την αποχώρηση του Paul Nagle, ο James Fulton θα γίνει ο συνοδηγός του Craig Breen από το Ράλι Ιαπωνίας στο Puma Hybrid Rally1.

  • Του Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου - Φωτό: M-Sport
  • 11/10/2022

Αυτό σηματοδοτεί το τέλος μιας λαμπρής καριέρας για τον Nagle, ο οποίος αποχωρεί από το άθλημα έχοντας πανηγυρίσει συνολικά πέντε νίκες στο WRC και έχοντας ανέβει συνολικά 18 φορές στο βάθρο.

Μετά την απόφαση του Ιρλανδού να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, οι Breen και Nagle σε συνεργασία με την M-Sport αξιολόγησαν τους κατάλληλους υποψήφιους αντικαταστάτες, με τον James Fulton να είναι ο «εκλεκτός».

Ο Fulton ήταν μαζί με τους Breen και Nagle σε πολλούς αγώνες WRC φέτος, ενώ συμμετείχε σε αγώνες WRC στο πρωτάθλημα WRC2. Αυτό σημαίνει ότι είναι ήδη εξοικειωμένος με τις ιδιαιτερότητες των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, καθώς και με τον τρόπο λειτουργίας του Breen.

Αυτή η εμπειρία έχει ενισχυθεί περαιτέρω από τη συμμετοχή του Fulton σε δοκιμές πριν από τον αγώνα της Ιαπωνίας, προκειμένου να αρχίσει να εγκλιματίζεται στον ρυθμό του Puma Hybrid Rally1.

 Ο Fulton πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Rally1 στο Ράλι Ιαπωνίας, για να βοηθήσει στην προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2023. Ο Paul Nagle θα ταξιδέψει στο Ράλι Ιαπωνίας, για να είναι παρών και να υποστηρίξει τον Fulton και να διασφαλίσει μια απρόσκοπτη μετάβαση καθώς θα ελέγχει τις σημειώσεις των ειδικών.