Ο Loubet παραμένει στην M-Sport, θα κάνει όλο το πρωτάθλημα


O Pierre-Louis Loubet θα παραμείνει στην M-Sport και το 2023, εξασφαλίζοντας θέση μόνιμου οδηγού.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: RED BULL CONTENT POOL
  • 15/12/2022

Το line-up της M-Sport συμπληρώνεται σιγά-σιγά. Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του Ott Tanak στη βρετανική ομάδα, ήρθε η ώρα για τον Pierre-Louis Loubet να πάρει θέση μόνιμου οδηγού.

Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος θα κάνει και τους 13 αγώνες του 2023, με τον Nicolas Gilsoul πλέον ως συνοδηγό του.

Ο Γάλλος δήλωσε σχετικά:

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα, κάτι που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί. Το να κάνω την πρώτη μου πλήρη σεζόν και να κάνω το πάθος στη ζωή μου κάθε Σαββατοκύριακο είναι κάτι πραγματικά φανταστικό.

«Η πλήρης σεζόν αφαιρεί μεγάλη πίεση από πάνω μου, γιατί ξέρω ότι έχω 13 αγώνες για να μου δώσουν την ευκαιρία να δείξω όλες τις δυνατότητές μου και μου δίνει τον χώρο να αναπτυχθώ και να μάθω.

«Για το 2023, ο πιο σημαντικός στόχος μου θα είναι να τελειώσω κάθε ράλλυ, να αποκτήσω εμπειρία και να μάθω πότε και πού μπορούμε να πιέσουμε.

«Το να είμαι επίσημος οδηγός και να κερδίζω βαθμούς για την M-Sport είναι κάτι που πάντα ήθελα, είμαι τόσο χαρούμενος που η M-Sport πιστεύει σε μένα έτσι.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Malcolm [Wilson, ιδιοκτήτης ομάδας] και τον Rich [Millener, διευθυντής της ομάδας] που έκαναν φανταστική δουλειά για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά με την M-Sport και που συνεργάζομαι μαζί με τον Ott ως teammate μου είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο».