Η επιστροφή του Nasser Al Attiyah στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι με τη συμμετοχή του στο «παρθενικό» Ράλι Σαουδικής Αραβίας, φαίνεται πως άνοιξε την… όρεξη στον 55άχρονο πολυπρωταθλητή ενόψει του 2026.
Ο Al Attiyah, ο οποίος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο επικείμενο Ράλι Ντακάρ, είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στο EKO Acropolis Rally για πρώτη φορά έπειτα από εννέα χρόνια!
Τουλάχιστον αυτό δήλωσε στον διευθυντή του EKO Acropolis Rally, Παύλο Αθανασούλα, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Ράλι Σαουδικής Αραβίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος στην εκπομπή «Grand Prix» της Cosmote TV.
Ο Al Attiyah δήλωσε πως το 2026 θα συμμετάσχει για ένατη φορά στο EKO Acropolis Rally, από τη στιγμή που η έδρα του αγώνα επιστρέφει στο αγαπημένο του Λουτράκι.
Η τελευταία φορά που ο 55άχρονος πέντε φορές νικητής του Ντακάρ είχε αγωνιστεί επί ελληνικού εδάφους ήταν το 2017, με ένα Ford Fiesta R5 και συνοδηγό τον Mathieu Baumel. Τότε το πλήρωμα είχε εγκαταλείψει εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα διεύθυνσης.
Το 2013 ο οδηγός από το Κατάρ είχε τερματίσει πέμπτος γενικής με συνοδηγό τον Giovanni Bernacchini με ένα Ford Fiesta RS WRC.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στη μνήμη του Αντρέα Καλαφάτη: O «Mr. Fix» του Ράλλυ Ακρόπολις και ο ναός των θεών στην Ιτέα
Τελικά, ποιοι είναι οι θεατές του Ράλλυ Ακρόπολις;
Ogier: «Δεν έχω το κίνητρο για πλήρη σεζόν» - Πόσα ράλι θα κάνει το 2026





ΔΗΜΟΦΙΛΗ