Τρομακτική έξοδος για τον Suninen, κατέστρεψε το Fiesta WRC (vid)


Με το… αριστερό ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Teemu Suninen, καθώς λίγα μέτρα πριν την ολοκλήρωση της πρώτης ειδικής του Ράλι Μόντε Κάρλο έκανε σοβαρό λάθος κι έπεσε σε χαράδρα!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 21/1/2021

Δεν τους έφταναν τα μύρια προβλήματα που αντιμετώπισαν προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στις γαλλικές Άλπεις για το ξεκίνημα της σεζόν, πλέον έμειναν και με ένα αυτοκίνητο στην M-Sport!

Λίγα μέτρα πριν την ολοκλήρωση της πρώτης ειδικής του Ράλι Μόντε Κάρλο ο Teemu Suninen έκανε λάθος, με το Ford Fiesta WRC να υποστρέφει και να χτυπά με το πλάι σε ένα αριστερό ανάχωμα, με συνέπεια να τουμπάρει και πέσει σε χαράδρα.

Τόσο ο Φινλανδός οδηγός, όσο και ο συνοδηγός του Mikko Markkula βγήκαν αγρατζούνιστοι από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, με τον Suninen να δηλώνει λίγο αργότερα πως είναι από πολύ δύσκολο έως απίθανο να επιστρέψει στον αγώνα.

Τούτο σημαίνει πως η M-Sport μένει στην ουσία με συμμετοχές στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, καθώς συνεχίζουν οι Gus Greensmith – Elliott Edmondson στη μεγάλη κατηγορία και οι Adrien Fourmaux – Renaud Jamoul στην WRC2.