WRC: Ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τον Andre Villas-Boas!


Ο πολύπειρος προπονητής ποδοσφαίρου θα λάβει μέρος στο Ράλι Πορτογαλίας με ένα Citroen C3 της κατηγορίας Rally2!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 4/5/2021

Την πρώτη γεύση από αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι θα πάρει ο Andre Villas-Boas! Ο 43άχρονος προπονητής ποδοσφαίρου θα συμμετάσχει στον αγώνα της πατρίδας του με ένα Citroen C3 κατηγορίας Rally2 και συνοδηγό τον Goncalo Magalhaes!

Ο Villas-Boas είναι δηλωμένος λάτρης των τεσσάρων τροχών και δη των αγώνων ράλι και με την ευκαιρία της παραμονής του στην πατρίδα του αυτή την εποχή, αποφάσισε να συμμετάσχει στο Ράλι Πορτογαλίας με το Citroen C3 Rally2 της δικής του ομάδας, με τον αριθμό 57 στις πόρτες!

Στις 29 Νοεμβρίου του 2017 ο Villas-Boas είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο Ράλι Ντακάρ του 2018 με ένα Toyota Hilux και συνοδηγό τον πρώην αναβάτη μοτοσικλετών, Ruben Faria. Η συμμετοχή του διήρκεσε μόλις τέσσερις ειδικές, καθώς είχε ατύχημα σε έναν αμμόλοφο στο Περού, εξαιτίας του οποίου τραυματίστηκε στην πλάτη!

Επίσης έχει συμμετάσχει σε αγώνα baja με Cann-Am Maverick X3, ενώ με το προσωπικό του C3 Rally2 έ4χει αγωνιστεί σε αρκετά ράλι στην πατρίδα του.

Ο Villas-Boas παραμένει χωρίς ομάδα από τις 2 Φεβρουαρίου, όταν αποχώρησε από τη γαλλική Μαρσέιγ, στον πάγκο της οποίας κάθισε για σχεδόν  δύο χρόνια.

Είχαν προηγηθεί οι παρουσίες του στους πάγκους της Ακαδέμικα, της Πόρτο με την οποία το 2011 κατέκτησε το UEFA Europa League, της Τσέλσι, της Τότεναμ, της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και της κινεζικής Σανχάι.