Αθήνα: Συνελήφθη 59χρονος που τσακώθηκε με άλλον οδηγό και τον απείλησε με... τσεκούρι


Στην κατοχή του 59χρονου που συνελήφθη βρέθηκαν, επίσης, αεροβόλο πιστόλι, σκεπάρνι, μαχαίρι-μπρελόκ, 52 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1.500 σφαίρες αεροβόλου πιστολιού!

  • ΦΩΤ.: ΕΛ.ΑΣ.
  • 15/12/2025

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν, το πρωί του Σαββάτου (13/12) στην περιοχή της Αργυρούπολης, 59χρονο ημεδαπό οδηγό, ο οποίος απείλησε με τσεκούρι άλλον οδηγό μετά από διένεξη που είχαν στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ελληνικού - Αργυρούπολης για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 13-12-2025, ο 59χρονος οδηγός κατόπιν διένεξης με έτερο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατόπιν ενημέρωσης του Κέντρου Άμεσης Δράσης κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου σε κοντινή απόσταση εντόπισαν τον 59χρονο και τον συνέλαβαν.

Κατόπιν σε έρευνα του οχήματος του και σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διαμένει βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • τσεκούρι,
  • σκεπάρνι,
  • αεροβόλο πιστόλι,
  • 52 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • μαχαίρι-μπρελόκ,
  • 1.500 σφαίρες και 10 αμπούλες αεροβόλου πιστολιού και
  • τρίφτης ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κηφισός: «Χάνει» 2 λωρίδες σε Μεταμόρφωση και Κηφισιά για 2 μήνες

Μεσογείων-Βουλιαγμένης σε 10 λεπτά: Το έργο που θα δώσει «ανάσα» στους δρόμους της Αθήνας

Ολυμπιακός: Γυναίκα οδηγός τράκαρε με τον Ελ Κααμπί και αντί να ζητήσει τα «ρέστα» ζήτησε selfie! (photos)