1,2 εκατομμύρια ευρώ για πέντε BMW M3 του Paul Walker


Ο ΟΙΚΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ BARRETT-JACKSON ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ BMW M3 ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ PAUL WALKER, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ “FAST AND FURIOUS”, ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.200.000 ΕΥΡΩ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 21/1/2020

Ο γνωστός ηθοποιός Paul Walker, τον οποίο γνωρίσαμε κυρίως ως έναν από τους πρωταγωνιστές των ταινιών «Fast and Furious», ήταν μεγάλος λάτρης των σπορ αυτοκινήτων. Το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του τον Νοέμβριο του 2013 προκάλεσε θλίψη σε εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο και τον τοποθέτησε στο «πάνθεον» των διάσημων φίλων της αυτοκίνησης. 

Ο Paul Walker είχε στην κατοχή του μια μεγάλη συλλογή από σπορ μοντέλα, 21 από τα οποία εκτέθηκαν σε δημοπρασία από τον οίκο Barrett-Jackson. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και πέντε BMW M3 άριστα διατηρημένες οι οποίες πουλήθηκαν συνολικά έναντι του ποσού των 1.200.000 ευρώ. Εκτός από αυτές, πουλήθηκε και το τροποποιημένο Nissan 370Z που συμμετείχε στην ταινία «Fast Five» έναντι περίπου 95.000 ευρώ. Εκτός από τα αυτοκίνητα του αείμνηστου Walker, δημοπρατήθηκαν και τρεις από τις μοτοσυκλέτες του.

ΠΗΓΗ: ROAD AND TRACK.