2022 Suzuki S-Cross: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα!


Ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο, εμπορικά, SUV στη γκάμα της  Suzuki, το S-Cross δείχνει ότι ανανεώνεται εκ βάθρων και μας καλεί να το ανακαλύψουμε στις 25 Νοεμβρίου. Ως  τότε δείτε το καθιερωμένο teaser.

  • 12/11/2021

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία ένα νέο μοντέλο που από το site της ελληνικής αντιπροσωπείας διαφημίστηκε, για λίγη ώρα πριν αποσυρθεί, με την πρόταση Cross the Line (Ξεπεράστε τα όρια), κάνοντας προφανείς αναφορές στο S-Cross, θα είναι το καλύτερο οικογενειακό τετρακίνητο SUV που κατασκεύασε ποτέ η εταιρία. Το νέο μοντέλο θα διαθέτει νέο, δυναμικό σχεδιασμό τόσο σε ό,τι αφορά το αμάξωμα όσο και το εσωτερικό ενώ αναμένεται να έχει και αναβαθμισμένη ποιότητα υλικών και κατασκευής. 

Αναμενόμενο είναι επίσης να διαθέτει νέα συστήματα διασυνδεσιμότητας, οθόνη πολλαπλών λειτουργιών με εύκολα μενού και τα γνωστά προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support, που εξοπλίζουν εδώ και λίγα χρόνια όλη τη γκάμα της φίρμας, για μεγαλύτερη ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Όλα τα παραπάνω θα δημιουργήσουν ένα νέο «περιβάλλον εργασίας» για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Στα μηχανικά μέρη το νέο οικογενειακό SUV περιμένουμε να συνδυάζεται με υβριδική τεχνολογία 48V και τουλάχιστον τον κινητήρα 1.4 turbo 129 ίππων που εξοπλίζει και το Vitata (αλλά και το απερχόμενο S-Cross) για δυνατές επιδόσεις και οικονομία καυσίμου. Και βέβαια κίνηση στους δύο ή τους τέσσερις τροχούς με το σύστημα AllGrip Select ενώ εκτός απροόπτου θα διατίθεται τόσο με 6αρι μηχανικό όσο και με 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, από τη γκάμα της Suzuki. Περισσότερα λοιπόν στις 25 Νοεμβρίου.