Αεροπλάνο πέφτει σε αυτοκινητόδρομο και πιάνει φωτιά! (video)


Μονοκινητήριο Piper Cherokee έκανε αναγκαστική προσγείωση, συγκρούστηκε με φορτηγό, αλλά ουδείς τραυματίστηκε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 10/8/2022

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (9/8), τοπική ώρα Καλιφόρνιας, όταν ένα μικρό αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση μέσα σε αυτοκινητόδρομο, που ήταν γεμάτος αυτοκίνητα!

Το μονοκινητήριο Piper Cherokee έπεσε στις κεντρικές λωρίδες του αυτοκινητόδρομου 91 της πόλης Corona, στην κομητεία του Riverside, συγκρούστηκε με φορτηγό και κατέληξε στη δεξιά άκρη του δρόμου, όπου έπιασε φωτιά!

Το ευτύχημα ήταν πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός! Τόσο τα δύο άτομα που βρίσκονταν στο αεροπλάνο, όσο και οι τρεις επιβαίνοντας στο φορτηγό βγήκαν... αγρατσούνιστοι!

Το συμβάν κατεγράφη αρχικά σε βίντεο από έναν οδηγό προπορευόμενου αυτοκινήτου, αλλά και από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβετική υπηρεσία της Corona φαίνεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπισε βλάβη στον κινητήρα, ενώ κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο της πόλης και γι’ αυτό αναγκάστηκε να προσγειωθεί στον αυτοκινητόδρομο.

Δείτε τα σχετικά video: