Ακούστε τον τρομακτικό ήχο της νέας "πισταδόρικης" Ford Mustand Dark Horse (video)


Μέσα από το video μπορείτε να απολαύσετε τον θηριώδη Coyote V8 των 5,0 lt να δουλεύει αρχικά στο ρελαντί, πριν ο οδηγός επιταχύνει πιέζοντας το δεξί πεντάλ.  

  • 19/9/2022

Πριν από λίγες ημέρες η Ford αποκάλυψε επισήμως την 7η γενιά της Ford Mustang και σχεδόν ταυτόχρονα γνωστοποίησε στο κοινό και την "αγριεμένη: έκδοση του μοντέλου που απευθύνεται για χρήση σε πίστα, την Dark Horse.

Πολλές λεπτομέρειες για την ειδική έκδοση δεν έγιναν γνωστές ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν η δύναμή της θα κοντά στους 500 PS.

Πλέον, ένα ακόμα στοιχείο αποκαλύπτεται και αφορά τον ήχο της. Το κανάλι DtRockstar1 στο YouTubeβρέθηκε στην εκδήλωση Mustang Stampede όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση και είχε την ευκαιρία να "συλλάβει" με τον φακό του το πισταδόρικο μοντέλο ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει και να επιστρέψει στη βάση του.

Η βιντεοσκόπηση έγινε σε πρατήριο καυσίμων όπου η Mustang ανεφοδιαζόταν και έτσι μέσα από το video έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να δουλεύει στο ρελαντί αλλά και να επιταχύνει. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η Dark Horse έχει έναν τραχύ ήχο που ταιριάζει απόλυτα σε αυτοκίνητο που εστιάζει στις υψηλές επιδόσεις.

Θυμίζουμε ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ο 4ης γενιάς Coyote V8 των 5 lt ενώ μπορεί να συνδυαστεί είτε με 10άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ή 6αρι χειροκίνητο.

Ακούστε τη Ford Mustang Dark Horse στο παρακάτω video...