Alfa Romeo Giulia & Stelvio (ΜΥ 2022): Happy Νew Υear με νέα χαρακτηριστικά!


Με αλλαγές στον εξοπλισμό και χωρίς σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις μπαίνουν στο νέο έτος οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio. Τι περιλαμβάνει το μενού για τα δύο ιταλικά μοντέλα. 

  • 11/1/2022

Οι AlfaRomeo Giulia και Stelvio θα λάβουν μερικές βελτιώσεις για το 2022, όμως η αισθητική τους ανανέωση θα καθυστερήσει μερικούς μήνες, αφού η ιταλική εταιρεία είναι απόλυτα αφιερωμένη στο λανσάρισμα της νέαςTonale. Εμφανισιακά δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές και μένουν μόνο τα 10 συνολικά εξωτερικά χρώματα από τα οποία μπορεί να επιλέξει το δικό του ο υποψήφιος αγοραστής και για τα δύο μοντέλα.

Ένα από τα σημαντικότερα νέα είναι ότι η AlfaRomeo θα αυξήσει την διάρκεια της εργοστασιακής εγγύησης στα 3 χρόνια πλέον και για τα δύο μοντέλα. Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετές εξοπλιστικές προσθήκες στη γκάμα των εκδόσεων όπως η επαγωγική φόρτιση για smartphones, το προσαρμοζόμενο cruise control και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Η AlfaRomeo σκοπεύει να απλοποιήσει και τη γκάμα των διαθέσιμων μηχανικών συνόλων. Πιο συγκεκριμένα, η Giulia MY 2022 θα είναι πλέον διαθέσιμη με τον ντίζελ των 2,2 λίτρων με 160 και 190 άλογα με κίνηση στους πίσω τροχούς και μόνο την έκδοση των 210 ίππων στην τετρακίνητη Q4. Στα σύνολα βενζίνης ο 2λιτρος τούρμπο συνεχίζει με τις εκδόσεις των 200 και 280 ίππων με την τελευταία διαθέσιμη αποκλειστικά ως τετρακίνητη Q4.

Στην περίπτωση της Stelvio ο ντίζελ των 2,2 λίτρων με τα 160 άλογα διατίθεται με κίνηση στους πίσω τροχούς και στις εκδόσεις των 190 και 210 ίππων με τετρακίνηση Q4, ενώ στα σύνολα βενζίνης ο 2λιτρος τούρμπο των 200 και 280 ίππων με την τελευταία αποκλειστικά ως τετρακίνητη Q4. Όλες οι εκδόσεις και των δύο μοντέλων της AlfaRomeo εξοπλίζονται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF.