Αμετανόητος πειρασμός η νέα BMW M4


H ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ M4 (ΔΙΧΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ M3) ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: kolesa.ru
  • 7/8/2020

Μέχρι τότε το kolesa.ru μας προσφέρει δύο ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που βασίζονται στη νέα Σειρά 4 που έχει ήδη παρουσιασθεί. Όπως μπορούμε να δούμε το κυρίαρχο στοιχείο δεν είναι άλλο από τη μεγάλη μάσκα η οποία θα τονίζεται ακόμη περισσότερο στις Μ3/ Μ4.

Λογικά το μπροστινό μέρος θα δείχνει πιο επιθετικό απ’ ότι μας δείχνει το rendering, ενώ λογικά θα δούμε και πιο τονισμένους θόλους τροχών όπως και ένα πιο τονισμένο αεροδυναμικά σύνολο. Το ίδιο ισχύει και για το πίσω μέρος όπου τις διπλές απολήξεις θα πλαισιώνει ένας διαχύτης και ψηλότερα θα υπάρχει μια διακριτική πτέρυγα.

Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει η γνωστή M αύρα με τα σπορ καθίσματα, την περίσσεια αλκαντάρας και ότι καλό μας έχει συνηθίσει η BMW και που έχουμε δει και στην πιο πρόσφατη M5.

Εκτός απρόοπτου κάτω από το καπό θα υπάρχει ο νέος τρίλιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας που θα αποδίδει 480 PS στις βασικές εκδόσεις των M3/ M4. Οι εκδόσεις Competition θα έχουν αυξημένη ισχύ στους 510 PS. Όπως και η M5 και για πρώτη φορά και τα δύο μοντέλα θα έχουν την γνωστή τετρακίνηση με πισωκίνητη προτεραιότητα.

Για τους σκληροπυρηνικούς θα υπάρχουν και εκδόσεις με κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα. Μάλιστα, οι βασικές πισωκίνητες εκδόσεις θα προσφέρονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο με οκτώ σχέσεις. Λογικά και ελέω ισχύος οι Competition θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο και την μετάδοση xDrive.