Άνοιξαν οι παραγγελίες για το νέο Ford Puma στη Μ. Βρετανία


Με τιμή εκκίνησης τα 21.925 ευρώ ξεκινά την εμπορική πορεία του στη Μ. Βρετανία το νέο Ford Puma το οποίο δραστηριοποιείται πλέον στην ευρύτερη κατηγορία των SUVs.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/8/2019

To πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την επιστροφή του στην ευρωπαϊκή αγορά πραγματοποίησε το Ford Puma.

To νέο SUV της μπλε οβάλ φίρμας, το οποίο έρχεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα EcoSport και Kuga, θα έχει αφετηρία στη βρετανική αγορά τα 21.925 ευρώ (20.070 λίρες) σε εκδόσεις που θα εφοδιάζονται με τον τρικύλινδρο-υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,0 λίτρου.

Ο τελευταίος θα προσφέρεται σε δύο διαμορφώσεις αποδίδοντας είτε 125 ίππους είτε 150 ίππους στην ισχυρότερη -μέχρι σήμερα- εκδοχή του, έχοντας στο πλευρό του ένα ηλεκτρικό μοτέρ-εναλλάκτη.

Επί της ουσίας, λοιπόν, το νέο Puma γίνεται το πρώτο mild hybrid μοντέλο της Ford στα 999 κ.εκ. με τα μεγαλύτερα οφέλη να προκύπτουν από την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου και τους χαμηλότερους αναλογικά ρύπους.

Σε ό,τι αφορά στη διάθεση του αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει πριν το τέλους του έτους, ενισχύοντας την παρουσία της Ford σε μια κατηγορία που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο Ford Kuga και το νέο του ξεκίνημα ως ένα συμπαγών διαστάσεων SUV.