Απεργία Μ.Μ.Μ.: Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας


Η στάση εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στις βασικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας. Ενημερωθείτε LIVE για την κίνηση.  

  • 21/9/2022

Ήταν αναμενόμενο. Η συμμετοχή των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και τραμ) στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, για σήμερα Τετάρτη 21/9/2020, ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσε ένα κυκλοφοριακό χάος στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας, ειδικά τις ώρες αιχμής.

Έτσι από τις πρώτες πρωινές ώρες σημαντικά προβλήματα στη ροή των οχημάτων παρατηρήθηκαν στην Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως και την έξοδο της Αττικής οδού, στην Αθηνών-Κορίνθου, στην κάθοδο της Κηφισίας, στην άνοδο της Συγγρού, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και φυσικά στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.   

Τη δεδομένη στιγμή τα προβλήματα έχουν δείξει να υποχωρούν ωστόσο τις απογευματινές ώρες αναμένεται να εμφανιστούν εκ νέου όταν και οι εργαζόμενοι θα επιστρέφουν από τις δουλειές τους.

Παρακολουθείστε LIVE τη ροή των οχημάτων στις βασικές οδικές αρτηρίες της Αττικής μέσα από την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας στο https://www.astynomia.gr/traffic-athens.php.