Απίστευτο περιστατικό στην Κεφαλονιά: Ομάδα 20 ατόμων πήρε κατασχεμένο αυτοκίνητο από αστυνομικό τμήμα! (video)


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για να μπορέσουν οι δράστες να διαφύγουν χρειάστηκε να μετακινήσουν ένα περιπολικό με τα χέρια επειδή τους εμπόδιζε! 

  • ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 4/4/2024

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι αφού το απίστευτο περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του zougla.gr, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαρτίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς.

Εκεί βρέθηκε μια ομάδα περίπου 20 ατόμων όπου μπήκαν στο κτίριο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον έναν και μοναδικό σκοπό που υπήρχε εκείνη την ώρα στο σημείο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εισβολείς κινήθηκαν ανενόχλητοι μέχρι να τον Αξιωματικό Υπηρεσίας που βρισκόταν στο κτίριο και μετά κατευθύνθηκαν στον εξωτερικό χώρο όπου ήταν σταθμευμένο ένα κατασχεμένο αυτοκίνητο που αναζητούσαν.

Έχοντας προφανώς μαζί τους το εφεδρικό κλειδί, το έβαλαν μπροστά και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ωστόσο ένα περιπολικό τους έκλεινε την έξοδο και έτσι η ομάδα αποφάσισε να το μετακινήσει με τα χέρια!

Όπως ήταν φυσικό σήμανε συναγερμός σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού καθώς το να παίρνει κάποιος με το «έτσι θέλω» ένα κατασχεμένο αυτοκίνητο δεν είναι κάτι συνηθισμένο.

Οι πληροφορίες λένε ότι το όχημα είχε ακινητοποιηθεί λόγω τροχονομικών παραβάσεων κάτι που όμως, όπως φαίνεται, δεν άρεσε στην ομάδα των νεαρών που έδρασαν σαν να μη φοβούνται το παραμικρό.

Τελικά, σε μια προσπάθεια να διασωθεί η υπηρεσιακή τιμή των αστυνομικών που υπηρετούν στο νησί του Ιονίου, ένα από τα άτομα που συμμετείχε στην ομάδα, εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, όπου του επιβλήθηκε η σχετική ποινή.

Πηγή: zougla.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ποια πόλη εκτοξεύτηκαν οι κλοπές αυτοκινήτων - Κάθε 40 λεπτά ένα όχημα κάνει «φτερά»

Παράνομη στάθμευση: Τι πρέπει να κάνεις αν βρεις σκισμένη την κλήση στο παρμπρίζ

ΕΛ.ΑΣ.: Καταδιώξεις σε LIVE μετάδοση – Μπαίνουν κάμερες σε περιπολικά και αστυνομικούς