Απίθανοι προσομοιωτές με ντιζάιν από κλασικά αυτοκίνητα


Συνήθως οι προσομοιωτές που βλέπουμε κατά καιρούς βασίζονται στον σχεδιασμό σύγχρονων sportscar υψηλών επιδόσεων.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: Racing Unleashed
  • 1/10/2020

Μία νέα τάση που συνεχώς γίνεται δημοφιλής είναι τα esports και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται και οι εικονικοί αγώνες που διεξάγονται μέσα από άρτια οργανωμένα πρωταθλήματα. Σε αυτά συμμετέχουν games από όλο τον κόσμο και αφού έχουν περάσει χιλιάδες ώρες εξάσκησης μπροστά από την οθόνη και ειδικότερα μπροστά από ταχύτατους προσομοιωτές τελευταίες γενιάς.

Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για τον απίστευτο προσομοιωτή της Aston Martin, ο οποίος είναι και πανάκριβος. Και τώρα έρχεται η ελβετική εταιρία Racing Unleashed που κατασκευάζει τους εικονιζόμενους προσομοιωτές με προφανώς ανάλογα υψηλή τιμή πώλησης.

Οι προσομοιωτές προορίζονται για το πρωτάθλημα TCCT eClassic Racing Club και η ελβετική εταιρία προτείνει κάτι εντελώς διαφορετικό παρουσιάζοντας την δική της πρόταση που βασίζεται σε κλασικά μοντέλα Pininfarina και Zagato για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα eClassic Racing Club.

Όπως μπορείτε να δείτε η σχεδίαση κάθε προσομοιωτή ακολουθεί πιστά την ρετρό γραμμή των κλασικών αυτοκινήτων και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Και οι δύο έχουν ξύλινο τιμόνι με τον μπλε να έχει λαβή επιλογέα από το ίδιο υλικό και στον κόκκινο να είναι ντυμένος από δέρμα.

Και στις δύο περιπτώσεις οι χρωματικές αντιθέσεις είναι πολύ όμορφες όπως και οι ραφές στο ανοιχτό μπεζ διάκοσμο ή το περισσότερο αλουμίνιο στον πιο σκούρο καφέ. Εννοείται πως υπάρχει όλος ο σχετικός εξοπλισμός με τρία HD μόνιτορ, ηχοσύστημα της Logitech και υδραυλικός μηχανισμός για τις δυναμικές κινήσεις.