Απολυμένος υπάλληλος της Mercedes διαλύει 50 αυτοκίνητα


Την απόλυτη καταστροφή προκάλεσε ένας απολυμένος υπάλληλος της Mercedes διαλύοντας κυριολεκτικά 50 πολυτελή van και προκαλώντας ζημιές ύψος 2 εκατομμυρίων ευρώ.

  • 1/1/2021

Η ιστορία ίσως σας ακουστεί γνωστή. Ένας δυσαρεστημένος υπάλληλος αποφασίζει να εκδικηθεί την εταιρεία στην οποία εργαζόταν προκαλώντας φθορές μερικών δεκάδων ή ακόμα και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Πρωταγωνιστής στο νέο επεισόδιο των εκδικητικών υπαλλήλων, είναι ένας 38χρονος Ισπανός ο οποίος από θύμα της κεφαλαιοκρατίας μετατράπηκε σε θύτη, εισβάλοντας στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Mercedes-Benz στην Ισπανία και καταστρέφοντας με έναν κλεμμένο εκσκαφέα 50 πολυτελέστατα van.

Αφορμή για την απόφαση του 38χρονου αποτέλεσε η απόφαση της Mercedes-Benz να μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κατά 10% με 15%, γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση των τοπικών συνδικάτων.

Οι εικόνες από τον χώρο στάθμευσης των ολοκαίνουργιων Mercedes-Benz V-Class παραπέμπουν σε βομβαρδισμένο τοπίο και αν μη τι άλλο δικαιολογούν τις πρώτες εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για ζημιές συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο απολυμένος υπάλληλος της Mercedes-Benz στην Ισπανία συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να του στερήσουν την ελευθερία του.

Ευτυχώς για όλους, το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκοπός του 38χρονου ήταν να προκαλέσει ζημιές και στη γραμμή παραγωγής της Mercedes-Benz V-Class, γεγονός που θα είχε πολλαπλάσιο κόστος για τη γερμανική φίρμα.

Διαβάστε ακόμα:

Δυσαρεστημένος πελάτης Mercedes ρίχνει AMG G63 από ελικόπτερο

Δυσαρεστημένος οδηγός φορτηγού καταστρέφει τη Ferrari του αφεντικού του