Αττική Οδός: Κλείνει η έξοδος προς Λ. Φυλής για 8 ώρες


Δείτε σε ποια τμήματα της Αττικής Οδού είναι σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος και ποιες οι εναλλακτικές για την κλειστή έξοδο.

  • 25/9/2023

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες, οι νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επιστρέφουν στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού, εξαιτίας των έργων που, συνολικά, βρίσκονται σε εξέλιξη από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου.

Αυτή τη φορά, κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 έως τις 06:00 της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023 η έξοδος προς Λ. Φυλής (έξοδος 6) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο προς τη Λ. Δημοκρατίας (έξοδος 7) ή την έξοδο προς την Περιφερειακή Αιγάλεω (έξοδος 5).

Στο μεταξύ, ανάλογες εργασίες διεξάγονται και μεταξύ του Κόμβου 2 (Μαγούλας) και του Κόμβου 7 (Λ. Δημοκρατίας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες.

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.