Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Παπάγου και Αεροδρόμιο


Δείτε με ποιο τρόπο θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων στην Αττική Οδό και στην Περιφερειακή Υμηττού το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/4/2024

Οι εργασίες βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό καλά κρατούν και δημιουργούν νέα δεδομένα στην κυκλοφορία των οχημάτων τις νυχτερινές ώρες.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 09/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 10/04/2024, η έξοδος Παπάγου (κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου στην επόμενη έξοδο προς «Αγία Παρασκευή» (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού).

Επιπλέον, κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 09/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 10/04/2024 η είσοδος από κόμβο Νότιας Πύλης (κόμβος Κ1 «Τοπικές Οδοί»), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Βάρη - Κορωπί / Ελευσίνα / Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους κινούμενοι επί της γέφυρας, να εισέλθουν στην Αττική Οδό κατευθυνόμενοι προς το Αεροδρόμιο και να αναστρέψουν στον πρώτο κυκλικό κόμβο του Αεροδρομίου, ώστε στη συνέχεια να κινηθούν στην κατεύθυνση προς  Μαρκόπουλο / Βάρη – Κορωπί / Ελευσίνα / Αθήνα.

H Αττική Οδός καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Τέλος, στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάσχα: Πιο γρήγορη η έξοδος των εκδρομέων - Παραδίδεται νέο τμήμα σε Αυτοκινητόδρομο

Γαλάτσι: Τα έργα του Μετρό «στενεύουν» τις Βεΐκου, Αγ. Γλυκερίας και Πρωτοπαπαδάκη για 6 μήνες

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει