Αττική Οδός: Τα 4 σημεία όπου εκτελούνται έργα - Από Ζεφύρι μέχρι Αεροδρόμιο


Από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου έχουν ξεκινήσει εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της Αττικής Οδού.

  • 22/3/2024

Από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου έχουν ξεκινήσει εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της Αττικής Οδού.

Τα έργα πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες, τμηματικά σε διάφορα σημεία και όχι σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, αρκετές φορές έχουν ως αποτέλεσμα την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε διάφορες εισόδους και εξόδους του αυτοκινητόδρομου, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Την Παρασκευή (22/3) έγινε γνωστό ότι τα έργα πραγματοποιούνται στα ακόλουθα σημεία:

  • Μεταξύ της εισόδου από Κορωπί και του Κόμβου Κ2 (Αεροδρομίου) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
  • Μεταξύ του Κόμβου Υ2 (Παπάγου) και του Κόμβου Υ4 (Αγίας Παρασκευής) στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.
  • Μεταξύ του Κόμβου 7 (Λ. Δημοκρατίας) και του Κόμβου 8 (Αθηνών – Λαμίας) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
  • Στην σήραγγα Ζεφυρίου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Επιπλέον, κλειστή λόγω ανάλογων προγραμματισμένων εργασιών θα παραμείνει από τις 22:00 της Παρασκευής 22/03/2024 έως τις 06:00 του Σαββάτου 23/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από Δημόκριτο (κόμβος Υ3) στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο Παπάγου (κόμβος Υ2) και να κινηθούν προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Παράλληλα, στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τροχαία: Τα μέτρα που θα ληφθούν για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει

Γαλάτσι: Σαρωτικές αλλαγές στην κυκλοφορία έως το 2031 λόγω έργων του Μετρό