Audi, BMW και Lamborghini σάς εύχονται Καλά Χριστούγεννα! (videos)


Με διαφορετική προσέγγιση στο σενάριο, αλλά με το ίδιο χρώμα αυτοκινήτου, τρεις κορυφαίοι κατασκευαστές στέλνουν ευχές μέσα από ισάριθμα videos! Bonus, το backstage υλικό απ' την κάμερα της "Supercar Blondie".

  • 24/12/2021

AUDI

Η εταιρία από το Ίνγκλοσταντ δεν ξέφυγε από την συνηθισμένη πρακτική που την θέλει να κάνει τη δική της πρόταση σχετικά με το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη. Φέτος η πρότασή της ήταν ένα κατακόκκινο Audi RS E-Tron GT όπου βρίσκεται παρκαρισμένο σε ένα γκαράζ που θυμίζει αρκετά το "Batcave" και στο πορτ-μπαγκάζ έχει φορτωμένα τα χριστουγεννιάτικα δώρα. 

BMW

Ο Γερμανός κατασκευαστής διάλεξε ως location για το video τις εγκαταστάσεις στο Μόναχο ενώ για πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Christoph Waltz ο οποίος στο σενάριο αρνείται να συμμετάσχει στο πάρτι της εταιρίας. Τελικά αλλάζει γνώμη αλλά δεν δείχνει να το απολαμβάνει. Η διάθεσή του αλλάζει όταν μια κόκκινη (ξανά!) BMW iX  τον επιστρέφει στο σπίτι. 

Bonus: Στο  video της BMW εμφανίζεται και η Supercar Blondie η οποία ανέβασε με τη σειρά της υλικό με το backstage των γυρισμάτων.

LAMBORGHINI

Κεντρικό πρόσωπο στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια της ιταλικής φίρμας είναι ένα πιτσιρικάς ο οποίος ανοίγοντας τα δώρα του αντικρίζει ένα χειριστήριο χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει πουθενά το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο.  Αυτό αλλάζει όταν πλησιάζει στο παράθυρο και βλέπει παρκαρισμένη μία κόκκινη (ναι, ξανά!) Lamborghini Huracan, όπου στη θέση του οδηγού κάθεται ο αγαπημένος του θείος που το καλεί να τον κάνει βόλτα. Εννοείται πως ο μικρός τρέχει σαν τρελός...