Aυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας! (Video)


Tίποτα δεν συγκρίνεται με την χαρά να φέρνεις σπίτι το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκτός ίσως από το να το φέρνεις με αυτόν τον τρόπο!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/12/2018

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινούνται όλες οι εταιρίες και σύμπασα η αυτοκινητοβιομηχανία, άλλοτε με τον παραδοσιακό τρόπο και άλλοτε με μία διαφορετική προσέγγιση.

Μία τέτοια "σκανδαλιάρικη" προσέγγιση επέλεξε και η εταιρία ελαστικών Toyo για το χριστουγεννιάτικο promo video για την Αμερική. Και όλα ξεκινούν ειδυλλιακά, με τον τυπικό Αμερικανό να ψάχνει για ένα δέντρο, το οποίο φορτώνει σε ένα τυπικό pick-up.

Mόνο που οι τυπικότητες σταματούν εκεί, καθώς το pick-up αν και έχει αμάξωμα που μοιάζει με F-150 Raptor είναι ένα αγωνιστικό της κατηγορίας Pro-4, με πλαίσιο χωροδικτύωμα, εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο, 900 άλογα, τετρακίνηση και μία ανάρτηση που μπορεί να ισοπεδώσει τα πάντα.

Οδηγός είναι ο 5 φορές πρωταθλητής των αγώνων Off Road των ΗΠΑ, Κyle LeDuc και από εκεί και πέρα τα πράγματα ξεφεύγουν κυριολεκτικά, καθώς ο συνδυασμός οδηγού και αυτοκινήτου δεν "παίζεται".

Μετά από αρκετή ώρα hardcore εκτός δρόμου οδηγήσης με απίστευτα αλα Ken Block κόλπα, οι τίτλοι τέλους πέφτουν στο σπίτι, όπου μαζί με τον ικανοποιημένο οδηγό φτάνει και ένα "πετσοκομμένο" χριστουγεννιάτικο δέντρο, προς μεγάλη απογοήτευση της συζύγου του. 

Πατήστε το play και απολαύστε μερικές εξαιρετικές στιγμές off road οδήγησης, έτσι, για το πνεύμα των Χριστουγέννων και του πάντα εορταστικού drift πάσης φύσεως.