Αυξημένες κατά 25% οι πωλήσεις της Rolls-Royce


ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ROLLS-ROYCE ΤΟ 2019 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 25% ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ 2018, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 7/1/2020

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι ετήσιες πωλήσεις της Rolls-Royce την περυσινή χρονιά έφτασαν τις 5.152 μονάδες, αριθμός που αντιστοιχεί σε μια ποσοστιαία αύξηση 25% σε σχέση με τις αντίστοιχες του 2018 (οι οποίες ήταν 4.107, επίσης ρεκόρ πωλήσεων τότε). Βάσει των στοιχείων που ανακοινώθηκαν, η Cullinan, το SUV μοντέλο της Rolls-Royce, είναι αυτό που έδωσε σημαντική ώθηση στις πωλήσεις την περασμένη χρονιά. 

Ο κ. Torsten Müller-Ötvös, Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce Motor Cars, δήλωσε σχετικά: «Αυτός ο αριθμός πωλήσεων έδωσε μια διαφορετική σπουδαιότητα συγκριτικά με αυτές όλων των περασμένων ετών. Καθώς γιορτάζουμε αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα, προσέχουμε να τηρούμε τη βασική υπόσχεση προς τους πελάτες μας: να διατηρήσουμε το σπάνιο και αποκλειστικό στοιχείο της εταιρείας μας. Είμαστε ευχαριστημένοι και υπερήφανοι που καταφέραμε αύξηση πωλήσεων κατά 25% το 2019.

»Η παγκόσμια ζήτηση για την Cullinan οδήγησε σε αυτή την επιτυχία και αναμένεται να σταθεροποιηθεί το 2020. Είναι μια αναμφισβήτητη απόδειξη της ποιότητας και της ακεραιότητας των προϊόντων μας, της πίστης και του πάθους που έχουν οι πελάτες μας και –πάνω απ’ όλα– της ικανότητας, της αφοσίωσης και της αποφασιστικότητας που διαθέτει η εξαιρετική ομάδα που εργάζεται στην Rolls-Royce, τόσο στο Goodwood όσο και στο δίκτυο αντιπροσώπων μας σε όλο τον κόσμο».

Το 2019, οι 5.152 Rolls-Royce διατέθηκαν σε πελάτες της εταιρείας σε περισσότερες από 50 χώρες. Η αγορά της βόρειας Αμερικής ήταν η μεγαλύτερη και ακολούθησαν η κινεζική και η ευρωπαϊκή, αναφορικά με τον όγκο πωλήσεων.