Αυτά είναι τα χειρότερα ατυχήματα για το 2021 που έχουν καταγράψει κάμερες της Tesla


Το Teslacam Stories είναι μια σειρά πραγματικών εμπειριών κατόχων των αυτοκινήτων της αμερικάνικης φίρμας που έχουν καταγραφθεί από το το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

  • 1/5/2021

Μπορεί η Tesla να άλλαξε τον ρου της αυτοκίνησης, επιλέγοντας να κατασκευάσει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και να πιάσει στον ύπνο τους παραδοσιακούς κατασκευαστές, ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς φρόντισε τα αυτοκίνητά της να ενσωματώνουν τεχνολογίες μοναδικές για τα μέχρι τότε δεδομένα.

Δεν ήταν μόνον το πολυσυζητημένο Auto Pilot που προσφέρει δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης αλλά και πολλές εφαρμογές που δίνονται στον οδηγό και τους επιβάτες ώστε να έχουν μια μοναδική εμπειρία στο εσωτερικό ενός Tesla. Για παράδειγμα μέχρι να φορτίσει τις μπαταρίες του αυτοκινήτου ο οδηγός, ανάμεσα στις τόσες επιλογές έχει και τη δυνατότητα να μετατρέψει το cockpit του σε μια κονσόλα και να παίξει το αγαπημένο του video game.

Ωστόσο, μια ακόμη επιλογή που προσφέρει η Tesla είναι η δυνατότητα μέσω εσωτερικής κάμερας (Tesla Dashcam), να καταγράφει περιστατικά στον δρόμο προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάζει αυτό το υλικό στα social προς γνώση και συμμόρφωση.

To video που ακολουθεί και είναι διάρκειας περίπου 13 λεπτών έρχεται από το κανάλι Wham Baam Teslacam στο Youtube, όπου ιδιοκτήτες της Tesla ανεβάζουν ότι περίεργο έχει καταγράψει η Tesla Dashcam.

Δείτε πολλά στραβά και περίεργα που συνέβησαν μέσα στο 2021, από συγκρούσεις μέχρι την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε οδηγός για να αποφύγει έναν σκύλο: