Αυτανάφλεξη Nissan GT-R στην καρδιά του Λονδίνου (Video)


Άσχημη κατάληξη είχε η προσπάθεια επίδειξης του οδηγού ενός Nissan GT-R, καθώς η υπερθέρμανση του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων λίγο έλειψε να οδηγήσει στην καταστροφή του ιαπωνικού sportscar.

  • 7/11/2020

Τα τετράτροχα υψηλώνεπιδόσεων απαιτούν ειδική διαχείριση. Αν μη τι άλλο απαιτούν τον σεβασμό του χειριστή τους καθώς οποιαδήποτε διάθεση υπερβολής μπορεί να επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα.

Ευτυχώς για το Nissan GT-R που πρωταγωνιστεί στη σημερινή ιστορία μας, η σύντομη περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, καθώς έστω και την τελευταία στιγμή απετράπη η ολοκληρωτική καταστροφή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός-ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θέλησε να επιδείξει την ικανότητα του πιθανότατα βελτιωμένου Nissan GT-R να «φτύνει» φλόγες από τις απολήξεις των εξατμίσεών του.

Κρίνοντας βέβαια εκ του αποτελέσματος, ο Βρετανός το παράκανε μιας και μετά από λίγα δευτερόλεπτα η υπερθέρμανση του συστήματος εξαγωγής των καυσαερίων προκάλεσε την αυτανάφλεξη των "γειτονικών υλικών" στο  πίσω τμήμα του αμαξώματος.

Παρά τις αρχικές προσπάθειες των παρευρισκομένων να σβήσουν τη φωτιά χρησιμοποιώντας νερό, οι φλόγες συνέχισαν να σιγοκαίνε στο πίσω τμήμα του Nissan GT-R. Και ενώ όλα έδειχνα ότι τίποτα δεν μπορεί να σώσει το ιαπωνικό sportscar από την καταστροφή, εμφανίστηκε ένας πυροσβεστήρας αποτρέποντας τα χειρότερα.