Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz S-Class


Στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes-Benz S-Class αποκαλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια τις σχεδιαστικές και όχι μόνον προδιαγραφές της γερμανικής λιμουζίνας.

  • ΠΗΓΗ: COCHESPIAS
  • 12/5/2020

Το σίριαλ της νέας Mercedes-Benz S-Class έλαβε τέλος. Οι πρώτες φωτογραφίες της γερμανικής λιμουζίνας κάνουν ήδη τον γύρο του Διαδικτύου αποκαλύπτοντας, ελλείψει καμουφλάζ, τις σχεδιαστικές και όχι μόνο προδιαγραφές της.

Η νέα Mercedes-Benz S-Class χαρακτηρίζεται από τη μεγαλύτερη μάσκα που κοσμεί το ρύγχος της καταλαμβάνοντας τη μεγαλύτερη επιφάνειες σε αυτό. Ανασχεδιασμένα, προφανώς, είναι και τα υπόλοιπα τμήματα, όπως ο προφυλακτήρας και οι προβολείς, ωστόσο, το μέγεθος της κεντρικής εισαγωγής αέρα τα επισκιάζει.

Διαμετρικά αντίθετη είναι η εικόνα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, εκεί όπου τα τριγωνικά φωτιστικά σώματα έχουν τον πρώτο λόγο παραπέμποντας σε μικρότερες και πιο νεανικές προτάσεις της γερμανικής φίρμας.

Εντυπωσιακό πέρα από κάθε αμφιβολία και προσωπική προτίμηση είναι το εσωτερικό. Η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής σε μέγεθος καλοζωισμένου tablet δεσπόζει, αυτό όμως δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που κάνει το cockpit της νέας Mercedes-Benz S-Class.

Μια πιο προσεκτική ματιά αναδεικνύει την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει δοθεί και σε μια προσπάθεια να αφαιρεθούν τα περιττά διακοσμητικά στοιχεία ώστε να δημιουργηθεί ένα minimal περιβάλλον.

Ξεχωριστός για μία ακόμα φορά είναι ο ρόλος των αεραγωγών, όπως άλλωστε και τριάκτινου τιμονιού που έχει ήδη φορεθεί από την ανανεωμένη E-Class.

Μετά και την αποκαλυπτική διαρροή των φωτογραφιών της νέας Mercedes-Benz S-Class δεν αποκλείεται να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκάλυψης ενός αυτοκινήτου που πρωταγωνιστεί σε μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία τον θρόνο της οποίας εποφθαλμιά μεταξύ άλλων και η Tesla.