Αυτή είναι τιμή του Toyota Yaris Cross στη βρετανική αγορά


Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται προ των πυλών της βρετανικής αγοράς έχοντας αφετηρία τα 25.900 ευρώ.

  • 27/4/2021

Από τη βρετανική αγορά ξεκινά την ευρωπαϊκή πορεία του το πολυαναμενόμενο Toyota Yaris Cross, όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει το ιαπωνικό crossover και να αποκτήσει προτεραιότητα για τις παραδόσεις που πρόκειται να ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Τιμή εισόδου για το νέο Toyota Yaris Cross αποτελούν τα 25.900 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στην υβριδική έκδοση του 1,5 λίτρου. Το βασικό εξοπλιστικό επίπεδο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σύστημα κλιματισμού και εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη οκτώ ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και την παλέτα των εφαρμογών ενεργητικής ασφάλειας Safety Sense.

Την γκάμα του αυτοκινήτου συμπληρώνουν τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού, χωρίς να συμπεριλαμβάνει κανείς σε αυτές τις τετρακίνητες διαμορφώσεις.

Να θυμήσουμε ότι το Toyota Yaris Cross  φτάνει σε μήκος τα 4,18 μέτρα, όντας κατά 24 εκατοστά μεγαλύτερο σε σχέση με τη συμβατική έκδοση ιαπωνικού supermini, ενώ κερδισμένο κατά 20 χιλιοστά έχει βγει και το πλάτος.

Κρίσιμη, ειδικά για εκείνους που θα επιλέξουν τις τετρακίνητες εκδόσεις του αυτοκινήτου, είναι η πληροφορία ότι και η απόσταση από το έδαφος είναι τριάντα χιλιοστά μεγαλύτερη.

Σε κάθε περίπτωση, ο συνδυασμός του ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης με το ηλετρικό μοτέρ αποδίδει 116 ίππους και συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους δύο κινητήρες παραμένει το γνωστό αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης e-CVT.

Σε ό,τι αφορά στη διάθεση του αυτοκινήτου στη χώρα μας, η δυνατότητα παραγγελίας αναμένεται να "ανοίξει" μέσα στο καλοκαίρι, με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.