Αυτή είναι το DS 7 E-TENSE 4x4 360 του πρωταθλητή Jean-Eric Vergne (photos)


Ο οδηγός της DS Penske στη Formula E, και δύο φορές πρωταθλητής στον θεσμό, Jean-Eric Vergne, παρέλαβε την πλήρως παραμετροποιημένη στις ανάγκες του DS 7 E-TENSE 4x4 360.

  • ΦΩΤΟ: STELLANTIS
  • 14/12/2023

Ο Jean-Eric Vergne, δύο φορές πρωταθλητής στη Formula E, βρίσκεται πλέον στο δυναμικό της DS Penske, και ως πρεσβευτής της γαλλικής μάρκας, είχε τη δυνατότητα να παραλάβει ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα στην γκάμα της, πλήρως παραμετροποιημένο για τον ίδιο.

Ο Γάλλος οδηγός έγινε πρόσφατα πατέρας και το DS 7 E-TENSE 4x4 360 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την οικογένειά του. Μέχρι πρότινος οδηγούσε το 4 E-TENSE 225, αλλά τώρα τα... βάρη αυξήθηκαν.

Το SUV της εταιρείας πέρασε πρώτα από το DS DESIGN STUDIO PARIS για να δεχτεί τις απαραίτητες αλλαγές και μετατροπές πριν φτάσει στα χέρια του Vergne.

Εξωτερικά, η σχεδιαστική ομάδα στο στούντιο του Παρισιού ακολούθησε τις κατευθύνσεις του οδηγού. Το αποτέλεσμα είναι μία διχρωμία με ένα απαλό, σατέν γκρι μαζί με ένα λακαρισμένο μαύρο που ξεκινά από την οροφή και καταλήγει στο καπό. 

Μικρές πινελιές με σχέδια στον εμπρός προφυλακτήρα που θυμίζουν το DS LIGHT VEIL τονίζουν τη μάσκα του μοντέλου, ενώ και στους καθρέφτες υπάρχει ένα διχρωμία και χρήση δύο υλικών στο φινίρισμα, συνεχίζοντας στο μοτίβο του υπόλοιπο οχήματος, το οποίο εκπέμπει δυναμισμό.

Υπάρχουν και δύο λογότυπα, ένα 'JEV' και ένα 'JEV 25', καθώς με αυτόν τον αριθμό αγωνίζεται στη Formula E.

Υπενθυμίζεται πως το DS 7 φέρει PHEV κινητήρα που αποδίδει 360 PS, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας μόνος του προσφέρει αυτονομία 57 χιλιομέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Ελλάδα η έκδοση Esprit de Voyage του DS 3 - Αυτή είναι η τιμή της

Αποκαλυπτήρια για το μονοθέσιο DS E-Tense FE23 της DS Automobiles