Στην Ελλάδα η έκδοση Esprit de Voyage του DS 3 - Αυτή είναι η τιμή της


Η έκδοση της συλλογής Esprit de Voyage του premium SUV της DS ξεκινά την εμπορική πορεία της στη χώρα μας. Δείτε εκδόσεις και τιμές.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: STELLANTIS
  • 6/12/2023

Η συλλογή Esprit de Voyage της DS καλύπτει όλη την γκάμα των μοντέλων της γαλλικής φίρμας (DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9). Για το DS 3, παρουσιάστηκε στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου και πλέον ξεκινά την εμπορική της πορεία και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του DS 3, με τη συγκεκριμένη σειρά μοντέλων να χαρακτηρίζεται από φωτεινό εσωτερικό, μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και πλούσιο εξοπλισμό. Το εσωτερικό είναι σε απόχρωση Pebble Grey, με το δέρμα Nappa να κυριαρχεί στο ταμπλό και να συνοδεύεται από το χαρακτηριστικό ανάγλυφο της συλλογής.

Η αποτύπωση ενός χάρτη της Ευρώπης στο ταμπλό, με ακτίνες που εκπέμπονται από ένα σημείο του Παρισιού, αντιπροσωπεύουν με τον πλέον κομψό τρόπο, τον τόπο καταγωγής αυτής της συλλογής: το DS DESIGN STUDIO PARIS.

Τα καθίσματα έχουν φινίρισμα δύο υλικών, από ύφασμα Λουξεμβούργου σε συνδυασμό με δέρμα Nappa Pebble Grey, ενώ τα κατώφλια εισόδου των εμπρός θυρών φέρουν επίσης την υπογραφή Esprit de Voyage.

Εξωτερικά η έκδοση ξεχωρίζει από την ίδια υπογραφή στις μπροστινές πόρτες, το ειδικό σχέδιο, χαραγμένο με λέιζερ, στα καπάκια των καθρεπτών και τη μάσκα, με τα DS wings και την αντίστοιχη γρίλια σε Gloss Black, να διαθέτουν χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Οι ζάντες KYOTO 18 ιντσών διαθέτουν διαμαντένιο φινίρισμα σε απόχρωση Anthracite Grey, με ματ επίστρωση.

Έχοντας ως βάση το επίπεδο εξοπλισμού της έκδοσης Rivoli, στο DS 3 Esprit de Voyage μπορεί να βρει κάποιος, μεταξύ άλλων, σύστημα πολυμέσων DS IRIS με συνδεδεμένη 3D πλοήγηση και ψηφιακό βοηθό με αναγνώριση φυσικών φωνητικών εντολών, αλλά και πακέτα εξοπλισμού που περιλαμβάνουν πίσω φώτα LED, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, αλεξήλια με ενσωματωμένους φωτιζόμενους καθρέφτες με LED και φιμέ πίσω τζάμια.

Στη χώρα μας, η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες, τον 1.2 PureTech βενζίνης, που αποδίδει 130 PS και 230 Nm και τον 1.5 BlueHDI πετρελαίου, που επίσης αποδίδει ισχύ 130 PS, αλλά ροπή 300 Nm. Αμφότερα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων EAT8.

Οι τιμές του DS 3 Esprit de Voyage στη χώρα μας εκκινούν από 41.000 € για την έκδοση βενζίνης 1.2 PureTech 130 και από 44.350 € για την diesel έκδοση 1.5 BlueHDi 130.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνοιξαν οι παραγγελίες της ειδικής έκδοσης DS 4 Esprit de Voyage (τιμή)

Νέο DS 9: Καινούριες τεχνολογίες, πλούσιος εξοπλισμός και επιπλέον εκδόσεις (photos)

Νέο DS 7: Ωδή στην τέχνη του ταξιδιού και στη γαλλική τεχνογνωσία της DS Automobiles