Αυτή η BMW έζησε μια ολόκληρη ζωή μέσα σε μια… φούσκα


ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ… ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΜΙΑ BMW 740I Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 255 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΟΔΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ.

  • 24/3/2020

Ο χρόνος για μια BMW 740i σταμάτησε νωρίτερα απ’ ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Με μόλις 255 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της, τοποθετήθηκε μέσα στο αποστειρωμένο και απολύτως ελεγχόμενο περιβάλλον μιας τεράστιας… φούσκας όπου παραμένει ακόμα και σήμερα περιμένοντας να αλλάξει για τρίτη φορά στον όχι και τόσο σύντομο βίο της ιδιοκτήτη.

Η εικονιζόμενη BMW 740i ανήκε σε μια γυναίκα η οποία και την απέκτησε σε το 1997 σε ηλικία 70 ετών. Τα χιλιόμετρα που διήνυσε έως ότου την αποχωριστεί ήταν μόλις 255 και ο επόμενος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που είδε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του δεν δίστασε να «αποθηκεύσει» το βαυαρικό sedan εξασφαλίζοντας μάλιστα τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να παραμείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών επιβεβαιώνουν την κατάσταση του αυτοκινήτου που φυλάσσεται στην Πολωνία.

Για την ώρα, η οκτακύλινδρη BMW 740i έχει δεχθεί 39 «χτυπήματα» και το ποσό το οποίο θα χρειαστεί να υπερβεί κανείς για να την αποκτήσει είναι τα 48.350 ευρώ.

Με δεδομένο, πάντως, ότι υπολείπονται επτά ημέρες για τη λήξη της διαδικτυακής δημοπρασίας είναι μάλλον σίγουρο ότι η ανέγγιχτη BMW 740i πρόκειται να σπάσει το φράγμα των 50.000 ευρώ.

Διόλου άσχημα για μια μπερλίνα 23 ετών που εν μέσω της πανδημίας του Κορωνοϊού δείχνει να κρατά ψηλά την αξία των μετοχών της.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Χρήσιμες συμβουλές για τη στάθμευση και τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Δείτε πώς γίνονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας (Video)

Πάρτυ στα social media για την #απαγόρευσηκυκλοφορίας