Αυτή η κατακίτρινη Porsche Macan θα διατεθεί για καλό σκοπό


Η Porsche αποκάλυψε την Signal Yellow Macan, που θα διατεθεί με στόχο την εξασφάλιση δωρεών για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στο πλαίσιο του Leipzig Opera Ball.

  • 1/9/2022

Το Leipzig Opera Ball αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου, και η Porsche είναι χορηγός στο event που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Ως έκθεμα, αλλά και βραβείο για τη βραδιά, η εταιρεία προσφέρει μία μοναδική Macan, βαμμένη σε χρώμα Signal Yellow, που βρίσκεται στην παλέττα της Porsche από τη δεκαετία του '70, αλλά σπάνια βρίσκει θέση στο SUV της.

Φυσικά, υπάρχουν επιγραφές 'Leipziger Opernball 2022' και '20 Years Porsche Leipzig', που σηματοδοτούν τη μοναδικότητα του εν λόγω παραδείγματος.

«Με αυτό το ειδικό όχημα, δημιουργούμε ένα ελκυστικό κίνητρο για την αγορά εισιτηρίων το βράδυ της όπερας», δήλωσε ο CEO της Porsche Leipzig, Gerd Rupp. «Κάθε εισιτήριο που πωλείται βοηθά στην υλοποίηση κοινωνικών έργων».

Η Porsche έχει σχέσεις με την πόλη της Λειψίας εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ διατηρεί και ένα καφέ εμπνευσμένο από την εταιρεία και την ιστορία της στο Porsche Experience Center της περιοχής, με μία 911 Carrera RS 2.7 σε χρώμα Signal Yellow να βρίσκεται ως μόνιμο έκθεμα εκεί.