Αυτή τη BMW μπορούν να την αποκτήσουν όλοι – Δείτε πόσο κοστίζει


Η BMW ακολούθησε τη συνταγή της... μεγάλης γρίλιας ακόμα και στην περίπτωση της Baby Racer, η οποία παρουσιάζει επίσημα την τέταρτη γενιά της. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: BMW
  • 6/4/2023

Η BMW διατηρεί την Baby Racer στην γκάμα της για πάνω από 30 χρόνια και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του καταλόγου της. Μέχρι σήμερα έχει χαρίσει πολλές στιγμές χαράς και διασκέδασης στους... λιλιπούτειους πελάτες της, και αυτό σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει το λανσάρισμα της τέταρτης γενιάς.

Η νέα έκδοση έρχεται με σπορ σχεδιασμό και ανανεωμένη εμφάνιση, φέροντας ένα νέο, μαλακό και άνετο κάθισμα, εργονομικό τιμόνι με τρεις ακτίνες και ελαστικά που έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικά. Η BMW έχει τοποθετήσει και κόρνα εξασφαλίζοντας τις... ασφαλείς μετακινήσεις των μικρών οδηγών, ηλικίας από 1 έως 3 ετών.

Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει η κλασική γρίλια της BMW στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, ακολουθώντας πλήρως τον σχεδιασμό των BMW Σειρά 4, BMW iX και BMW M3/M4. Στο πίσω μέρος, η εταιρεία έχει τοποθετήσει νέα σπορ φώτα.

Η νέα BMW Baby Racer είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, μαύρο, μπλε και άσπρο, με τα καθίσματα να λαμβάνουν χρωματισμούς που κάνουν αντίθεση με το αμάξωμα, αποκτώντας ένα εξαιρετικά δυναμικό λουκ. Η BMW δίνει έμφαση στη χαρά (Freude) που προσφέρει στους μικρούς της φίλους, δημιουργώντας μία δυνατή σχέση με αυτούς και αποκτώντας νέους πελάτες από πολύ μικρή ηλικία.

Σύμφωνα με την ίδια, όλα τα ανταλλακτικά μέρη της BMW Baby Racer, τα οποία κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Βαυαρία, είναι διαθέσιμα μέσω επιλεγμένων αντιπροσωπειών της BMW. Έτσι, οι Γερμανοί εξασφαλίζουν ότι οι μικροί οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν το πρώτο τους αυτοκίνητο για όσο περισσότερο μπορούν, χωρίς να ανησυχούν για πιθανές «βλάβες».

Η νέα BMW Baby Racer είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος Lifestyle της εταιρείας, ενώ το κόστος ανέρχεται στα 129 ευρώ.