Αυτό είναι το ένα και μοναδικό... minivan Audi στον κόσμο (photos)


Αυτό το ξεχωριστό δημιούργημα είναι προς πώληση και μπορείτε να το αποκτήσετε στην «προνομιακή» τιμή των 6.000 ευρώ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Richard De Wit
  • 2/1/2023

Τα minivans σπάνια τραβούν την προσοχή των λάτρεων της αυτοκίνησης, της ταχύτητας, και δη των supercars και της νέας εποχής πολυτελών οχημάτων. Αυτό το Seat Alhambra όμως είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς ο πωλητής του εξασφάλισε την... ιδιαιτερότητά του.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι διαθέσιμο στο Facebook Marketplace, μέσω ενός Ολλανδού ο οποίος το προσφέρει για μόλις 6.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα μοντέλο της πρώτης γενιάς, η οποία βρισκόταν στην κυκλοφορία από το 1996 έως και το 2010, και πωλούνταν εναλλακτικά, ως VolkswagenSharan, και ως Ford Galaxy.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα μέρη της Audi που φέρει. Οι μπροστινοί προβολείς, η γρίλια, οι εισαγωγές και τα φώτα ομίχλης προέρχονται από τη γερμανική εταιρεία, ενώ έχει βαφεί με έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς μπλε χρωματισμούς της Audi, κάνοντας το να «μεταμφιέζεται» ως ένα αληθινό μοντέλο των Γερμανών. Εκτός αυτού, και οι ασημί καθρέπτες, οι οποίοι προσδίδουν ένα ακόμα πιο χαρακτηριστικό λουκ.

Και το πίσω μέρος είναι «εμπνευσμένο» από την Audi, με το Alhambra να έχει κληρονομήσει τους πίσω προβολείς, τον προφυλακτήρα και τη διπλή εξάτμιση της εταιρείας.

Και η Porsche φαίνεται να έχει βάλει το «χεράκι» της στο τελικό αποτέλεσμα, με τον πωλητή να έχει τοποθετήσει νέα δισκόφρενα και τακάκια, χωρίς όμως να αναφέρει από ποιο μοντέλο της Porsche προέρχονται συγκεκριμένα.

Πολύ λίγες είναι οι πληροφορίες που παρέχονται για την κατασκευή του αυθεντικού Seat μοντέλου: Στον τίτλο της αγγελίας αναφέρεται ότι αποτελεί ένα μοντέλο 2.0 TDI, γεγονός που μαρτυρά ότι ο κινητήρας του έχει χωρητικότητα 2,0 L. Τα χιλιόμετρα που έχει καταγράψει το οδόμετρο, και άλλα σημαντικά στοιχεία, δεν έχουν γίνει γνωστά. Το κόστος του οχήματος ανέρχεται στα 6.000 ευρώ.