Αυτός ο άνδρας μεταφέρει τα ψώνια της εβδομάδας με ηλεκτρικό πατίνι (video)


Το πιο εντυπωσιακό σημείο είναι όταν βγάζει από την τσάντα του έναν μάρσιπο και τοποθετεί μέσα το καρπούζι! Δείτε πώς φόρτωσε τις υπόλοιπες τσάντες.

  • 27/4/2023

Έκπληκτο έμεινε ζευγάρι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ ενός μεγάλου super market, όταν δίπλα τους εμφανίστηκε ένας άνδρας. Βλέπετε μέσα στο καρότσι από το super marker που έσπρωχνε υπήρχαν πολλές σακούλες με ψώνια, τις οποίες ήθελε να τις μεταφέρει στο σπίτι του με ένα ηλεκτρικό πατίνι! 

Το ζευγάρι, έχοντας την απορία για το πως θα τα καταφέρει, αποφάσισε να σηκώσει το κινητό τηλέφωνο και να καταγράψει την προσπάθειά του.

Ο ίδιος κατάλαβε ότι τον σημαδεύει η κάμερα αλλά δεν πτοήθηκε και συνέχισε κανονικά την αποστολή του, ενώ όταν τον ρώτησαν αν θέλει βοήθεια, ο οδηγός του πατινιού αρνήθηκε αφού όπως δήλωσε είναι μια διαδικασία που κάνει κάθε εβδομάδα.

Η δράση ξεκινά όταν αρχίζει να δένει μια ζώνη γύρω από τη μέση του και να περνάει πάνω της γάντζους carabiner. Αμέσως μετά βγάζει από μία σακούλα ένα ανακλαστικό γιλέκο με φερμουάρ και προσθέτει ακόμα περισσότερους γάντζους.

Στη συνέχεια περνάει τις σακούλες στους γάντζους ενώ το τεράστιο καρπούζι που έχει αγοράσει επιλέγει να το μεταφέρει με ένα μάρσιπο, σαν αυτό που οι γονείς κουβαλούν τα μωρά τους! Αφού έχει φορτώσει όλα τα ψώνια ο άνδρας χαιρετάει το ζευγάρι και ξεκινά για να επιστρέψει σπίτι του, δυστυχώς χωρίς να φοράει κράνος.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίσουμε πως το θέμα της κυκλοφορίας των ηλεκτρικών πατινιών στους δρόμους βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην επικαιρότητα, με δύο άνδρες σε Πάρο και Μύκονο να χάνουν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητα.

Δείτε πως κατάφερε ο οδηγός του πατινιού να κουβαλήσει τα ψώνια στο παρακάτω video…