Αυτός ο διανομέας πάρκαρε σε λόφο και… ξέχασε να βάλει χειρόφρενο (video)


Δείτε το van αυτού του διανομέα να κατηφορίζει σιωπηλά τον λόφο, όσο ο οδηγός του αντάλλαζε… χαιρετούρες με μία πελάτισσα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: VIRAL HOG
  • 12/2/2023

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κανείς πριν βγάλει δίπλωμα οδήγησης είναι να κατεβάζει πάντα το χειρόφρενο όταν το όχημά του βρίσκεται σταθμευμένο, κι ειδικά όταν ο δρόμος έχει κλίση, όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή.

Πολλοί διανομείς φαίνεται να ξεχνούν αυτήν την απαραίτητη κίνηση, όταν παραδίδουν κάποιο πακέτο, αφού μάλλον σκέφτονται ότι δεν πρόκειται για στάθμευση, αλλά για στάση, που μάλιστα συχνά κρατά μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Οι νόμοι της φύσης και της βαρύτητας όμως δε λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, κι έτσι ένας ακόμα διανομέας την «πάτησε».

Ο συγκεκριμένος πάρκαρε το van του σε έναν λόφο, και κατέβηκε από αυτό προκειμένου να παραδώσει ένα πακέτο σε μία γυναίκα. Φυσικά, το van ξεκίνησε να τσουλάει προς τα κάτω, σχεδόν αμέσως αφού κατέβηκε από αυτό. Ο διανομέας χαιρετά τη γυναίκα, κατευθύνεται προς το μέρος της, της δίνει το πακέτο και ξεκινούν να μιλούν, με κανέναν από τους δύο να έχει αντιληφθεί ότι το όχημα κινείται πίσω τους.

Αυτό που κάνει το video ακόμα πιο αστείο -για εμάς- είναι η αντίδραση της γυναίκας, ή μάλλον η έλλειψη αυτής, την ώρα που το Ford Transit του διανομέα ξεκινά να απομακρύνεται. Πιθανώς σκέφτηκε ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο μέσα σε αυτό, ή απλά παραήταν προσηλωμένη στο πακέτο της.

Όταν ο οδηγός κατάλαβε -επιτέλους- ότι το van του βρίσκεται εν κινήσει, επιχείρησε να τρέξει να το προλάβει πριν προκαλέσει κάποιο ατύχημα, γλιστρώντας και πέφτοντας, αφού το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό εξαιτίας της χιονόπτωσης. Το συμβάν έλαβε χώρα στο Poole της Νότιας Αγγλίας τον περασμένο Δεκέμβριο, και δημοσιεύτηκε από το κανάλι Viral Hog στο YouTube.

Δείτε το video: