Aznom Palladium: Στο εσωτερικό της ιταλικής ναυαρχίδας


Η μιλανέζικη εταιρία έδωσε μερικά νέα στοιχεία για την εξάμετρη λιμουζίνας της με το οκτακύλινδρο μοτέρ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: AZNON
  • 13/10/2020

Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι για τις πολυτελείς υπερκατασκευές οι Ιταλοί της Aznom έχουν βάλει ως στόχο να παρουσιάσουν το κορυφαίο premium μοντέλο από έναν κατασκευαστή περιορισμένης παραγωγής (σε μόλις 10 αυτοκίνητα). Το βασικό πρόσχημα για να επιλέξει κανείς το μοντέλο τους θα βασίζεται σε μια εναλλακτική επιλογή για όσους βαρέθηκαν τις Bentley και τις Rolls Royce.

Πριν από μερικές μέρες οι Ιταλοί μας είχαν δώσει μερικά σκίτσα που μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο, καθώς και μερικές πληροφορίες, όπως το ότι κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας V8 (γερμανικής προέλευσης;) που θα αποδίδει 700 άλογα. Μάλιστα θα υπάρχει τετρακίνηση καθώς και αυξημένη απόσταση από το έδαφος για all terrain διαδρομές.

Τώρα οι Ιταλοί επανέρχονται δίνοντας στην δημοσιότητα σκίτσα από το εσωτερικό του Palladium. Όπως μπορούμε να δούμε στο μπροστινό μέρος υπάρχουν δύο μεγάλα καθίσματα και από όσο μπορούμε να διακρίνουμε ένα μίνιμαλ σε σχεδίαση ταμπλό. Φυσικά θα υπάρχουν υλικά όπως το δέρμα και το ξύλο που θα ενισχύουν την πολυτέλεια.

Δεν είναι γνωστό αν θα διατηρηθεί αυτή η έντονη διχρωμία αλλά στην πίσω σειρά υπάρχει ένα ενιαίο κάθισμα που παραπέμπει σε έναν καναπέ. Μάλιστα στα άκρα υπάρχει κρυφό minibar με όλα τα σχετικά (δύο ποτήρια, χώρος για ένα μπουκάλι και η κασετίνα με τα πούρα). Αξιοσημείωτο είναι το αντίρροπο άνοιγμα των θυρών εν απουσία της μεσαίας κολόνας.