Behind the scenes: To μελλοντικό SUV της GM εξιτάρει τη φαντασία!


Μπορεί να λείπει ένα δυνατό off-roader από την γκάμα της General Motors, αλλά οι σχεδιαστές της δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να σχεδιάσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

  • 14/5/2021

Η τελευταία δημοσίευση της General Motors στο Instagram δείχνει ένα αυτοκίνητο έτοιμο να κατακτήσει τους δύσβατους δρόμους ενός... σκληρού κόσμου!

Στο σκίτσο αποκαλύπτεται το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με έναν αποσπώμενο προφυλακτήρα. Στις γωνίες του αυτοκινήτου βρίσκονται οι προβολείς που αποτελούνται από 3 τριγωνικά LED φώτα. Το σχήμα του φαίνεται να το συγκαταλέγει στην κατηγορία των αυτοκινήτων με κίνησης στους εμπρός τροχούς, με το παρμπρίζ να βρίσκεται αρκετά μπροστά, όμως από την φωτογραφία είναι δύσκολο να καταλάβουμε ακριβώς τις διαστάσεις του.

Οι εμπρός θόλοι των τροχών ξεπερνάνε το ύψος του προφυλακτήρα μαζί με τους τεράστιες off-road τροχούς του.

Το εσωτερικό του δεν είναι ευδιάκριτο, αλλά φαίνεται να χωράνε 4 άτομα. Το πίσω μέρος είναι επίσης δυσδιάκριτο αλλά φαίνεται να έχει μία μικρή καρότσα. Τα φτερά των πίσω θόλων των τροχών είναι επίσης φαρδιά, όπως και τα εμπρός, και συνοδεύονται από ένα ζευγάρι αεραγωγών που βρίσκονται πίσω από τις πόρτες.

Η σελίδα του Instagram της GM είναι ένα ωραίο μέρος για να δει κάποιος τι συμβαίνει «πίσω από τα φώτα» σε μία εταιρία αυτοκινήτου.

Αυτά τα σκίτσα που πιθανότατα να μην τα καταφέρουν στην γραμμή παραγωγής, μπορούν να μας δείξουν το πώς θα είναι τα αυτοκίνητα στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Zoom στο ηλεκτρικό μέλλον της Cadillac